2777
2789
عنوان

دوستم بعددوسال دعوتم کرده میگه باید پول منم بدی جیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 35 پست
من بهش گفتم نصف نصف کنیم این دفعه رو ولی قبول نکرد چی بگم؟

بیخودکرده بنظرم فقط سهم خودتوبزن اگ کل پولوبزنی اون خوش حال میشه

فقط 30 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو کاش از اول دعوتم نمیکردی قبل رفتن باید میگفتی میخوام خرج کافه اینا رو تو بدی. من میدونستم دعوت ن ...

اره بخدا زورم‌میاد‌‌گفتم بگذار ۵۰۰ میزنم و کات‌میکنم‌ولی‌‌باور کن با شرایط بد مالیم ۵۰۰ هم برام ۵۰۰ تومنه

اره بخدا زورم‌میاد‌‌گفتم بگذار ۵۰۰ میزنم و کات‌میکنم‌ولی‌‌باور کن با شرایط بد مالیم ۵۰۰ هم برام ۵۰۰ ...

چقد ساده ای. اون بعد دوسال دعوتت کرده ی چیزی بتیغه‌ ب سازش میرقصی؟ 

شایدم بدهی چیزی بهش داری فراموش کردی اینجوری میخواد بی حساب شه

اگه بدهی نداری نزن ک تا عمر داری خودتو ندامت میکنی

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
چقد ساده ای. اون بعد دوسال دعوتت کرده ی چیزی بتیغه‌ ب سازش میرقصی؟ شایدم بدهی چیزی بهش داری فراموش ک ...

ن بخدا چ بدهی من یه چیزی ام ازش طلبکارم ن نمیزنم فقط اگه گفت باید بزنی چی بگم؟

ینی میگی همینکارو کنم؟

بهترین کار

هم جای خودش میفهمه هم شخصیتت حفظ میشه

همم واسه همچین ادم سم وبیخودی توی خرج مهمونی نمیوفتی

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
ن بخدا چ بدهی من یه چیزی ام ازش طلبکارم ن نمیزنم فقط اگه گفت باید بزنی چی بگم؟

بگو ندارم. دقیقا همینو بنویس بگو: برا همه از اسمون ب زمین میباره واسه من از زمین ب اسمون. رفتم مهمونی دنگ صابخونه رو باید بدم. ندارم . قبلش میگفتی مهمون نیستم از همون کافه بلند میشدم . این ماه واسه پولم برنامه دیگه ای داشتم. این ماه ک گذشت دستم خالءه اول ماه بعد دنگمو واست میزنم.

اصلا استرس نگیری ها فهمیده کم رو و خجالتی هستی میخواد بکنه ازت به ریشت بخنده. داغ اینو ب دلش بذار

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
بگو چراتوکوفتت کردی من پولشو بدم تومفت بخوری همینوبگو

خب میگ من دعوتت کردم یا سفارش دادم هر آمدی یه رفتی داره باید دعوت کنی

اسی مجبور باز دعوت کنه و خرج کنه و ب زحمت بیوفته 

خب پولو بده و بلاکش کنه غرور خودشم حفظ کنه دیگ

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
بگو ندارم. دقیقا همینو بنویس بگو: برا همه از اسمون ب زمین میباره واسه من از زمین ب اسمون. رفتم مهمون ...

اره اینم هست دمت گرم

اسی باید بلاکش کنه در هرصورت و قید این آدم بزنه

2810