2777
2789
عنوان

چرا فکر ملت اینقدر منفی نگره ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 30 پست
حقیقت چیه ؟!دقیقا چه عبرتی ؟وقتی یه استادی سالهاست تو یه جایگاهه و راحت میتونم مشکلات دانشگاهو بهش ب ...

یه همسایه داریم استاد دانشگاهه . از بچگی تا چشم باز کردم این آدمو یادم میاد ‌. هنوزم میرم خونه شون و با بچه هاش دوستم . خانوادگی با هم دوستیم . یه چیزایی برامون تعریف میکرد که رو حساب تعریف های اون دارم این چیزا رو میگم . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت باید حد و مرزتو رعایت کنی

من همینم ...

تا حالا هم مشکلی پیش‌نیومده ،نمیدونم چرا همه حساس شدن رو این مورد 😐حتی دوستمم وقتی میرم پیش استاد نگرانمه 🥴خوب واقعا چیزی پیش نمیاد ،من حس میکنم واقعا اگه مورد خطری پیش بیاد برامو 😐

🤍🩶🖤
بپرس ،فردا عصر جواب میدم 🫠

میگم شما سال آخر شده بود حس کنید امسال هم اونی که میخواید نمیشه؟

من امسال تراز کنکورم بالای ۹۰۰۰ شد ولی به خاطر تراز بد امتحان نهاییم پست موندم 

حتی تاپیک های آخرم هم هست که میخواستم برم پزشکی پردیس بهشتی .

و اینکه شما قلمچی میدادی؟ میانگین ترازتون حدودی چند بود؟

خیلی ممنونم ♥️ ♥️ 

یه همسایه داریم استاد دانشگاهه . از بچگی تا چشم باز کردم این آدمو یادم میاد ‌. هنوزم میرم خونه شون و ...

خیلی گنگ گفتی ولی مرسی 😅شما هم فکر میکنی ایراد از منه غیر مستقیم 😁😂

ولی در واقع من فقط تلاشم در جهت زمینه های درسیه بیشتر و هر کاریم با استادم دارم در جهت مسائل دانشگاهه ...

حتی استادم فهمید و بقیه فکر میکنن آرههه چه خبره 🥴

والا من تو این دانشگاه یه نفر رو خیلی‌دوست دارم !

استادمم میدونم بچه اش تو دانشگاه ما بوده و الانم داره کار میکنه تو یکی از مراکز‌مربوط به دانشگاه !  و ...و برام مثل پدرمه فقط 

تعریف اون استاد از دخترا قطعا آدمی مثل من نیست !

🤍🩶🖤
میگم شما سال آخر شده بود حس کنید امسال هم اونی که میخواید نمیشه؟من امسال تراز کنکورم بالای ۹۰۰۰ شد و ...

الان جواب میدم 

سال آخر نه ،فکر میکردم که قبول بشم ولی خوب پیش بقیه میگفتم نه ...راستش من الانم دقیقا اونی که میخواستم نشد چون نتیجه ام کمتر از چیزی شد که میخواستم و دقیقا از نهاییا باختم ،چون من فارغ التحصیل یکی از سالا بودم که تراز کمی بهم دادن 

بهشتی خوب بود که 🥲من اولین انتخابم پردیس بهشتی بود بعد اینجایی که قبول شدم ،بعد بقیه ی جاها که 😅حتی روزانه ها رو بعد از این زدم ...

آره ،من نوسان داشتم از تراز بالای ۷۰۰۰ داشتم تا تراز ۶۰۰۰ 

🤍🩶🖤
الان جواب میدم سال آخر نه ،فکر میکردم که قبول بشم ولی خوب پیش بقیه میگفتم نه ...راستش من الانم دقیقا ...

با تراز کنکورم بهشتی میاوردم ولی تراز امتحان نهاییم باعث شد تراز کلم خیلی بیاد پایین

تراز نهایی و کنکورم ۲۰۰۰ تا اختلاف داشت

خیلی گنگ گفتی ولی مرسی 😅شما هم فکر میکنی ایراد از منه غیر مستقیم 😁😂ولی در واقع من فقط تلاشم در جه ...

ایراد زمانیه که از عمد مرتکب اشتباه بشی . کار شما ایراد نیست . زیاد خوشبین بودنه . 

با تراز کنکورم بهشتی میاوردم ولی تراز امتحان نهاییم باعث شد تراز کلم خیلی بیاد پایینتراز نهایی و کنک ...

اها 

آره خوب نهایی خیلی تاثیر داره ،رتبه ای که با کنکور میشه زیر هزار رو برای من آورد بالای هزار 🥴

🤍🩶🖤
2810