2777
2789

همون دابل جی ک میزارن سنگ بیوفته کسی اونجوری سنگ دفع کرده و چیکارکردین ک سنگ دفع شدلطفن راهنمایی کنین

هیچ مردی به تایپیکای من نیاد من یه زن متاهل و بدم میادبانامحرم نوشتن ردوبدل کنم مچکر
بله مایعات چای کمرنگ عرق خارشتر و از همه مهمتر شربت آبلیمو

من اصلن نمیتونه آب زیاد مصرف کنم حالت تهوع میاد ببخشید چقدر در روز شربت آبلیمو واینک چقدر شیرین کنم یاک شکرنریزیم؟

هیچ مردی به تایپیکای من نیاد من یه زن متاهل و بدم میادبانامحرم نوشتن ردوبدل کنم مچکر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله مایعات چای کمرنگ عرق خارشتر و از همه مهمتر شربت آبلیمو

بعدچن روز میوفته؟

من اصلن نمیتونه آب زیاد مصرف کنم حالت تهوع میاد ببخشید چقدر در روز شربت آبلیمو واینک چقدر شیرین کنم ...

میدونم اصلا علائم سنگه تهوع ولی باید تحمل کنی و بخوری هر چقدر دوست داری اگر فشارت پایینه بیشتر شیرینش کن اگه با قندو و شکر مشکلی نداری خیلی خوبه منم از آب حالم بهم میخورد به همین خاطر شربت آبلیمو جونم نجات داد و سرم. دیگه وقتی سنگ شکن کنی خودش میاد فقط باید آب بخوری کلیه ات بشوره یا سرم بزنی دردش و حالت تهوع رو تحمل کن

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
میدونم اصلا علائم سنگه تهوع ولی باید تحمل کنی و بخوری هر چقدر دوست داری اگر فشارت پایینه بیشتر شیرین ...

من فعلن سنگ شکنی تکردن خب فنرانداختن همون دابل جی اگ بااین نیوفته دفعه دیگ سنگ شکنی میکنن من راضی بودم یدفه یی بشکنن راحت شم ازاین درد انقدی عذابم میده ک درد سنگ خودش بس نبودحالا یه فنرم روش چیکارکنم بیوفته بنظرتون اخ ازیطرفم من مشکل معده دارم تامیخام مایعات بخورم بخصوص شدید دردمیگیره معدم دیگ خسته شدم ازاین درد لعنتی

من فعلن سنگ شکنی تکردن خب فنرانداختن همون دابل جی اگ بااین نیوفته دفعه دیگ سنگ شکنی میکنن من راضی بو ...

کاش با بیهوشی سنگ شکنم میکردن دیگع من بعد سنگ شکن فنر گذاشت دکتر تو اتاق عمل بعدش دوباره خواست دربیاره بیهوش شدم یه ماه بعد

بخصوص آب وچای ک میخورم درد معدم شدید

برا سنگه دیگه لعنتی پس آبلیمو هم اذیتت میکنعه قرص معده بخور چاره ای نداری باید آب بخوری تا بیاد سرم بزن روزی ده لیوان آب بخور اما یهو نخور ک حالت بد شه. چی بگم خدا کمکت کنه عزیزدل

کاش با بیهوشی سنگ شکنم میکردن دیگع من بعد سنگ شکن فنر گذاشت دکتر تو اتاق عمل بعدش دوباره خواست دربیا ...

منم میگم ک کاش میشکستن ذلیل بشن اخه اصن توجه نمیکنن ک درد مریض چیه بله نشکستن سنگ ۱۰میلی فنرگذاشتن ک خودش بیاد اگ اینسری نیاد دوباره بستری واینسری میشکنن نمیدونم چیکارکنم بااین درد بنطرتون ب دکترم چی بگم الان ۵روز گذاشتن نیومده سنگ خبری نیس سه روز دیگ وقت دگترم چی بگم بهش

برا سنگه دیگه لعنتی پس آبلیمو هم اذیتت میکنعه قرص معده بخور چاره ای نداری باید آب بخوری تا بیاد سرم ...

یک دنیاممنون خانومی

منم میگم ک کاش میشکستن ذلیل بشن اخه اصن توجه نمیکنن ک درد مریض چیه بله نشکستن سنگ ۱۰میلی فنرگذاشتن ک ...

من یه ماه فنر داشتم نگران نباش برای باز شدن حالبه بهش بگو چیکار کنم شرح حالتو بگو عزیزم ان شالله به حق فاطمه زهرا بدون سنگ شکن سنگت دفع بشه و آروم بشی من چند ساله میکشم الانم درد روحی دارم ک از صد تا سنگ شکن و کلیه بدتره التماس دعا❤️

من یه ماه فنر داشتم نگران نباش برای باز شدن حالبه بهش بگو چیکار کنم شرح حالتو بگو عزیزم ان شالله به ...

یک دنیاممنونم خانومی انشالله بحق صاحب این ایام سوگ شمام هم ازدرد روحی وهم جسمی ب سلامت کامل برسین 🤲🪷