2777
2789
عنوان

عروسی برادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون موی کوتاه رو خیلی دوست دارم🥴

منم یه بار از ته زدم

افسردگی شدید گرفتم بعدش

دیگه دوست ندارم هیچوقت اینکارو کنم

من سبزم 🌱با طلوع خورشید از نور الهی تغذیه میکنم و شکوفا میشم 💚☀️ خدایا شکرت که در قلبم هستی💗
آخه لباسم زرشکیه دامن پرنسسیه و نمیشه با موی مردونه و خانواده همسرم مذهبی که نه مذهبی نمان و زیاد جا ...

با کلاه گیس نمیتونی چتری بذاری؟؟

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
منم یه بار از ته زدمافسردگی شدید گرفتم بعدشدیگه دوست ندارم هیچوقت اینکارو کنم

حقیقتش من بعد از یه بگو مگو با همسرم عصبی شدم و الان برای مجلس خیلی پشیمونم بشدت واقعا استرس دارم

حقیقتش من بعد از یه بگو مگو با همسرم عصبی شدم و الان برای مجلس خیلی پشیمونم بشدت واقعا استرس دارم

نگران نباش عزیزم 

به شنیون کار بگو

درست می‌کنه 

من یه سال قبل عقد اینکارو کردم ولی موقع عقدم هم هنوز کوتاهِ کوتاه بود ، شنیون کار درست میکنه طوری که هیچکس نفهمه 🙈

من سبزم 🌱با طلوع خورشید از نور الهی تغذیه میکنم و شکوفا میشم 💚☀️ خدایا شکرت که در قلبم هستی💗
چرا؟خوشحال میشه یا ناراحت؟

از اون تیپ شخصیتاس که باید داخل عروسی سنک تموم گذاشت بهترین لباس بهترین شنیون بهترین میکاپ و اگه یه جا بد در بیاد مقصر میدونتت و حسود نامبرده میشی 

نگران نباش عزیزم به شنیون کار بگودرست می‌کنه من یه سال قبل عقد اینکارو کردم ولی موقع عقدم هم هنوز کو ...

انشالله که خوب در بیاد واقعا حماقت محض بود کارم🫠 شما هم کلاه گیس گذاشتید ؟!

انشالله که خوب در بیاد واقعا حماقت محض بود کارم🫠 شما هم کلاه گیس گذاشتید ؟!

نه و یادم نیست دقیق که شنیون کار چیگار کرد

ولی ۱۰۰ درصد طبیعی بود