من چندماه اخیر موهامو با ماشین کامل مردونه زدم و الان کمی رشد کرده و بدلیل فوت عموی جاریم قرار بود عروسی بعد از سال برگزار بشه که بعد از صحبت با خانواده متوفی فردا شب عروسی دارن و من کلاه گیس خریدم اما جلوی سر خیلی تابلو میچسبه به فرق سر و ضایس توروخدا اگه میدونید چطوری میشه جلوش و حالت داد دریغ نکنید واقعا استرس دارم بابت این قضیه... و اینکه بند داره آیا با همون بندها فیکس میمونه ؟!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
همون کاربر فیتیش کچلی نیستی که باکاربری جدید اومدی؟
نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.