2777
2789
عنوان

ویس عجیب شوهرم به من وسط قهر😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 41 پست
نه نه اصلا رو خودت ننداز موضوعو تو دلش چیزای دیگه هم هست فقط بحث خودت نیست اینکه فامیلتون یکم هیزه ه ...

اره شرایط طوریه هم من حق دارم هم اون این وسط کم کم باید به یه راه حل مشترک برسیم😅

عزیزم چه جالبه چه تجربه های مشابه ای داریم انگار زندگی منو شما قبلا زندگی کردی و الان جلو تری خیلی ب ...

اره دختر وای از اون روزی که نگرانی مادر یواشکی به همسرم هم سرایت میکرد دست به یکی میشدن اینم با بدبختی حل کردم😂دوتا ادم اصلی زندگیم نگران بودن شوهرم که درست شد مادرم هم خودشو کم کم عقب کشید و فهمید دیگ دخترشو نمیتونه کنترل کنه باید بسپره به خدا😀

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره شرایط طوریه هم من حق دارم هم اون این وسط کم کم باید به یه راه حل مشترک برسیم😅

افرین راهشو پیدا کنید قهر و دعوا چاره نیست که اگر بود ادم با سکوت به جواب می‌رسید نه با حرف زدن الان شاید بهت پیام نده اما فکرش پیش توعه 

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
اره دقیقا منم بین شوهرمو مامانم گیر کردم😂🤦‍♀️

از من بتو یک پیام دوستانه مادرو بیخیال شو که اگر درست میخواست بشه تا الان شده بود بعدشم الان زندگیت سوا شده بیشتر تمرکزتو بزار رو همسرت اون حل بشه خودبخود ۵۰درصد مادر هم حل میشه😃

افرین راهشو پیدا کنید قهر و دعوا چاره نیست که اگر بود ادم با سکوت به جواب می‌رسید نه با حرف زدن الان ...

فردا میادش خونه به نظرت چه واکنشی نشون بدم؟ برم استقبالش با خوشرویی یا سرسنگین باشم؟ میترسم ببینه خوشروام فک کنه حق با اونه برام قیافه بگیره اونوقت دیگه دارم براش دلم ازش بد چرک میشه (اخه این تجربه رو دارم یه بار😅

از من بتو یک پیام دوستانه مادرو بیخیال شو که اگر درست میخواست بشه تا الان شده بود بعدشم الان زندگیت ...

اره مامان منکه دیگه ذاتا اینجوریه کاریشم اصلا نمیشه کرد 😅تا شوهرم هست خیالش راحته ولی وقتی نیست همش میخواد خونه خودش باشم کاش شوهرم میزاشت برم سرکار سرم گرم شه 

فردا میادش خونه به نظرت چه واکنشی نشون بدم؟ برم استقبالش با خوشرویی یا سرسنگین باشم؟ میترسم ببینه خو ...

خب ببین حالا چون بعد چند روز همو می‌بینید بی احترامی نکن مثلا در و باز کن یه سلام و اینا بده اما خیلی نیش باز نه نباش هم حرف بزن هم مشخص باشه که دلخوری که استراحت کرد پای حرف باز بشه صحبت کنید سر موضوع چون دوتاتون حق دارید و خب شما بیشتر چون تنهایی بخش عمده هفترو

اره مامان منکه دیگه ذاتا اینجوریه کاریشم اصلا نمیشه کرد 😅تا شوهرم هست خیالش راحته ولی وقتی نیست همش ...

تا قبل بچه فیلم کتاب رمان قرار دوستانه شب نشینی دخترونه همرو زیاد تجربه و ذخیره کن که بعد بچه خیلی سخت‌تر میشه😉

خب ببین حالا چون بعد چند روز همو می‌بینید بی احترامی نکن مثلا در و باز کن یه سلام و اینا بده اما خیل ...

اره فکر خوبیه بهتره میانه رو باشم حد وسطو بگیرم اخه یه بار پیشقدم شدم با خوشرویی که زود تموم شه این بساط، فکر کرد لابد من مقصر بودم حق با اون بوده برام قیافه گرفت بدددجور حالم گرفته شد برام درس عبرت شد😂😂ایول بهترین کار همین حد وسطه

اره فکر خوبیه بهتره میانه رو باشم حد وسطو بگیرم اخه یه بار پیشقدم شدم با خوشرویی که زود تموم شه این ...

اره بقول قدیمیا خیلی نباید به مرد رو داد بی محبتی و کم محلی هم خب خوب نیست😁