2777
2789
عنوان

ویس عجیب شوهرم به من وسط قهر😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 41 پست
بله عزیزم هیچ کس کامل نیست صدتا خوبی داره یکی دوتا بدی هم داره دیگه... 😊

خداروشکر که تو قهر و ناراحتی هم میگی صدتا خوبی داره یکی دوتا بدی ایشالا روز ب روز به عشقتون اضافه بشه💚🌻

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر که تو قهر و ناراحتی هم میگی صدتا خوبی داره یکی دوتا بدی ایشالا روز ب روز به عشقتون اضافه بش ...

قربونت برم عزیزم همچنین ایشالا توهن کنار شوهرت خوشبخت ترین باشی❤️اره خیلی دوسش دارم واقعا عاشقشم قدر خوبیاشم میدونم هرچند بعضیی وقتا حرصم میده و اشکمو در میاره ولی خب پیش میاد دیگه کاریش نمیشه کرد

قربونت برم عزیزم همچنین ایشالا توهن کنار شوهرت خوشبخت ترین باشی❤️اره خیلی دوسش دارم واقعا عاشقشم قدر ...

ممنون عزیزم❤عشق تو زندگی خیلی مهمه خیییلیییی و این که در کنار عشق ادم درستی هم انتخاب کرده باشی که دیگ عالیه بقیه چیزارو بریز دور ارزش نداره دنیا اصلااااا حال دلتو باعشق خوب نگه دار🌻

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
درسته گلم مرسی دلم گرفته بود حالمو بهتر کردی خیر ببینی🌹

کاری نکردم ک من حتی تاپیک قبلتم سر زدم خوندم قبل اولین نظر حتی اون پیام خرید کن سایت تخفیف خورده هم سر حرف و باز کرده خواسته با خرید از دلت دراره دوست داره که روت حساسه نمیگم به راه دلش برو اما کم کم عادت از سرش بنداز من یادمه سال های اول زندگی نمیزاشت تنها برم باشگاه انگار همش نگران بود ترس داشت.اما الان تنها با دوستام بیرون میرم مسافرت نزدیک رفتم خونشون موندم....نگران نباش کم کم درست میشه❤

کاری نکردم ک من حتی تاپیک قبلتم سر زدم خوندم قبل اولین نظر حتی اون پیام خرید کن سایت تخفیف خورده هم ...

مشکل اینکه کارش شیفتیه 4روز خونس کامل 4روز یه شهر دیگه سرکاره توی این 4روز یا میزاره خونه خودم باشم یا برم خونه بابام البته با این مشکلی نداره ک با بابامینا جایی برم ولی خب حاضره من از صبح تا شب تو خونه بمونم بپوسم ولی جایی نرم ک بعضی از پسرای فامیل ک روشون حساسه برم... دلش نمیسوزه ک من تنهام تو خونه فقط میخواد خیالش راحت باشه ک من تو خونم یا خونه بابامم جلو چشم بعضیا نیستم

مشکل اینکه کارش شیفتیه 4روز خونس کامل 4روز یه شهر دیگه سرکاره توی این 4روز یا میزاره خونه خودم باشم ...

شوهر منم همین بود به مرور درست شد در واقع کردم اما یکم زمانبره من حتی مثلا مامانم استرسیه رفتم با دوستام قم خونه یکی از دوستامون بادخترم کوچیک بوداون موقع۲سالش بود گفتم نگو نگفت به خانوادم؛دوتایی گفتیم یه دوروغی به خانوادم

درسته عزیزم کم کم بعضی حساسیتا کمرنگ تر میشه🌹

شک نکن الان انگار ترس از دست دادن داره دوست داره همزمان دوره ازت نگرانته یکم حق بده اما به راه دلش نرو با قلبی که داره از اون راه کم کم نرمش کن حل شدنیه اصلا نگران نباش❤

شوهر منم همین بود به مرور درست شد در واقع کردم اما یکم زمانبره من حتی مثلا مامانم استرسیه رفتم با دو ...

عزیزم چه جالب مامان منم استرسیه همینجور ک میگی فک کن من نمیترسم تنها شب خونه خودم بخوابم خودمو میکشم ولی نمیزاره شب خونه خودم بمونم به زور میارتم خونه خودش فک کن تا این حد😅🤦‍♀️

شک نکن الان انگار ترس از دست دادن داره دوست داره همزمان دوره ازت نگرانته یکم حق بده اما به راه دلش ن ...

اره اوایل رو حرفش حرف نمیزدم اصلا کم کم دیدم اینجور پیش بره دهنم سرویسع😅دیگه یه ذره با صحبت و منطق بهتر شد ولی بازم پیش میاد دیگه اینجور میشه گاهی بهم برمیخوره میگم مگه بهم اعتماد نداره میترسه چی بشه میترسه من چیکارکنم یا چیکارکنن که اینقدددر حساسه رو بعضیا ولی خب بازم بیخیال میشم کشش نمیدم

عزیزم چه جالب مامان منم استرسیه همینجور ک میگی فک کن من نمیترسم تنها شب خونه خودم بخوابم خودمو میکشم ...

وااای برای منم همین بود شوهر من زیاد ماموریت میره خب خیلی مواقع نیست بعد تا قبل دخترم اوکی میرفتم اما بعد دخترم چون اونجا اذیت میکرد اونام به راه دلش میرفتن به شوهرم گفتم میکشمت به مامان بابام بگی رفتی ماموریت میمونم اینجا نمی‌ترسم دیگ کم کم جا افتاد برای خانوادم و شوهرم که تنها میمونم خیلی وقته😁

اره اوایل رو حرفش حرف نمیزدم اصلا کم کم دیدم اینجور پیش بره دهنم سرویسع😅دیگه یه ذره با صحبت و منطق ...

نه نه اصلا رو خودت ننداز موضوعو تو دلش چیزای دیگه هم هست فقط بحث خودت نیست اینکه فامیلتون یکم هیزه هم خب شاید دوس داره با خودش دیده بشی دوست داره اما خب قبول دارم گاهی آزار دهندس😅

وااای برای منم همین بود شوهر من زیاد ماموریت میره خب خیلی مواقع نیست بعد تا قبل دخترم اوکی میرفتم ام ...

عزیزم چه جالبه چه تجربه های مشابه ای داریم انگار زندگی منو شما قبلا زندگی کردی و الان جلو تری خیلی باحاله😂

2810