2777
2789
عنوان

دفتر خاطرات پسرم تو رو خدا کمکم کنید 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2416 بازدید | 100 پست

خواهش میکنم.اصلا بروش نیار خودت بزار جاش.بچه شما ی بچه عادی هست.خیلی غیر مستقیم از این صحبت کن کخ این حس ها باید کنترل بشه.از اونایی که کنترل نکردن و بلایی سرشون اومد بگو که اونم بشنوه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه جالبش اینجاست که یکی از دوستاش که میشناسمش صفحه بعد نوشته بود براش آنقدر اسبی که دختری که دوست ن ...

وای خدا🤣🤣🤣🤣توی مدرسه هم یاد میگیرن دیگه

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
عزیزم این مساله خاصی نیست که خودت رو به خاطرش نگران کردی. الحمدالله بچه ات سلامته گرایش جنسی به جنس ...

😔😔

❤️تو ماهی ومن ماهی این برکه ی کاشی.‌.......اندوه بزرگیست زمانی که نباشی❤️
اره حتما صبر کن حداقل ۱۰/۱۵ روز دیگه

اگه دل لامصبم طاقت بیاره همینطوری دل دلمو داره میخوره 

❤️تو ماهی ومن ماهی این برکه ی کاشی.‌.......اندوه بزرگیست زمانی که نباشی❤️
نه این کارو نمیکنه یه جوری حرف میزنی کع انگار متجاوزه این بچه فقط توی کارتون ها دیده و این رو فهمیده ...

گلم یه لحظه خودتو بزار به جای والدین اون دختر یا خود دختر اگه همچین مطلبی متوجه میشدی اجازه میدادی عمرا اون بچه به دخترت نزدیک بشه،من زیاد شنیدم این چیزارو پسره کم سن دختره رو خفت کرده که بوسش کنه دختره تامدت ها افسرده بود هردو همسن بودن

نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه❌لایک نکن جان جدت❌️توتاپیکای مذهبی وصلوات لایکم کن تا یادم نره☺️

گلم یه لحظه خودتو بزار به جای والدین اون دختر یا خود دختر اگه همچین مطلبی متوجه میشدی اجازه میدادی ع ...

ما میگیم نره شما میگی بدوش🫥🫥🫥🫥🫥

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
ما میگیم نره شما میگی بدوش🫥🫥🫥🫥🫥

شما میگین امکان نداره همچین کاری کنه خب منم دارم میگم خیلی امکانش هست باید مواظب بچه اش باشه تابه اون دخترنزدیک نشه

نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه❌لایک نکن جان جدت❌️توتاپیکای مذهبی وصلوات لایکم کن تا یادم نره☺️

ببین از تعریفاتی که از پسرت داری مشخصه ازتو یا پدرش می‌ترسه که رازهاشو بگه یا مورد قضاوت قرارش می‌دین یا دعواش میکنیم یا رازشو به پدرش میگی برای همینم احساس امنیت نمیکنه که بگه سعی که باهاش مثل یه دوست باشی تا کل چیزایی که ارزوشو داره یا دوست داره تجربه کنه رو بهت بدون هیچ ترسی بگه تا تو بعنوان یه مادر راه درست و غلط رو به یاد بدی 

اگه این کارو نکنی خودش توی افکارخودش بزرگ میشه بدون اینکه راه درست و غلط رو از هم تشخیص بده 

کم کم باهاش صمیمی شو بعد خودش بهت میگه اما سرش عصبانی نشو بوس فعلا چیزی راجب مساعل نمیدونه و ممکنه هرچیزی رو بگه