2777
2789
عنوان

دفتر خاطرات پسرم تو رو خدا کمکم کنید 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2441 بازدید | 100 پست

هیچوقت هیچوقت لو نده و از این به بعد بچه را از همین دفتر خاطرات کنترل کن میتونه کمک کننده ی خوبی باشه ولی روش کنترل کردن خیلی مهمه که نیاز به افراد با تجربه دارد

نه تو آنی که همانی.نه من آنم که تو دانی
میدونید من خیلی مادر حساسی هستم و احساس میکنم هرچقدر حساس باشی بدتر و اتفاقای بیشتری تهدیدت میکنه ،ه ...

عزیزم گوشی بایذ به بهانه ای محدود بشه هر چی به ذهنشون میرسه سرچ میکنن

پسر من شیش سالشع یه بچه تو کلاس بهش گفته بود مرد عنکبوتی فوری تو‌گوشیم سرچ کرده بود کلیپای اپارات که ترسناکم بود دیده بود فوری شب خواب میدیذ و میترسید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عبارت "لب گرفتن" با بوسیدن متفاوته! من تا همین چندسال پیش نمیدونستم بوسه از لب اسمش لب گرفتنه

عزیزم از کجا معلوم که بچه فرق این دو تا رو میفهمه؟

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
کار درستی کردی خوندی ولی مطلقا نذار بفهمه خوندی اتفاقا اینجوری مشکلاتش ‌‌درگیری های ذهنیش رو میفهمی ...

به نظرت چند روزه دیگه اینو بهش بگم آخه کمدش رو تمیز کردم همش انگار شک داشت به خودش یه جوری به من نگاه می‌کرد 

❤️تو ماهی ومن ماهی این برکه ی کاشی.‌.......اندوه بزرگیست زمانی که نباشی❤️
همش پیش خودم میگم نکنه بیشتر از اینا تو ذهنش میگذره آخه همش ۱۰ سالشه

نه عزیزم نمیگذره ته تهش همین بوده مه خوندی بچه ها مثل ما بزرگترا صدلایه و چند چهره نیستند اونا خیلی ساده و پاک هستن اون همون هم نوشته بچه قائم کرده مطمئن باش اوج احساسش رو نوشته،و اینکه چقدر خوبه که پسرت احساساتش رو مینویسه یعنی احساسش رو میشناسه و بلد هست مدیریت کنه با این سن🥰

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]

ی خانومی بود این مشکل رو واس پسرش ابراز کرد آقای هلاکویی گفتن کاری بهش نداشته باشيد حسش رو سرکوب نکنید این روال عادی زندگی هست.

مگه ما خودمون این حس ها و فکر هارو نداشتیم؟؟ بزهکار هم نشدیم والا.فقط تو خیال بود.

هیچوقت هیچوقت لو نده و از این به بعد بچه را از همین دفتر خاطرات کنترل کن میتونه کمک کننده ی خوبی باش ...

کاملا درسته 

کار درستی کردی خوندی ولی مطلقا نذار بفهمه خوندی اتفاقا اینجوری مشکلاتش ‌‌درگیری های ذهنیش رو میفهمی ...

ولی بنظرم بهتر درموردش یه چند روز بعد اونم با پیش مقدمه حرف بزنه اگه از الان مستقیم اینجوری بگه متوجه میشه که دفترشو خونده..بنظر من رابطه عاطفی دوستی قوی باهاش بگیر.بزار باهات راحت باشه..مثلا از نحوه اشناییت با شوهرت شروع کن تا اونم یخش باز بشه ببین چی میگه

تا همیشه چشم به راه عطرت می مانم چشم انتظاری تو زیباترین بی قراری دنیاست

عزیزم از کجا معلوم که بچه فرق این دو تا رو میفهمه؟

همینکه چنین عبارتی رو بکار میبره یعنی جایی شنیده و از تفاوتش اطلاع داره

میتونست بنویسه دوس دارم ببوسمش

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
نه عزیزم نمیگذره ته تهش همین بوده مه خوندی بچه ها مثل ما بزرگترا صدلایه و چند چهره نیستند اونا خیلی ...

امیدارم 😔

عزیزم این مساله خاصی نیست که خودت رو به خاطرش نگران کردی. الحمدالله بچه ات سلامته گرایش جنسی به جنس مخالف داره. من ایران زندگی نمیکنم ولی اینجا خیلی از خانواده ها نگران این هستن که بچه همجنس گرا هست. نه این که بخوام قضاوتی داشته باشم و بگم این مساله بد هست یا خوب هست ولی خب با فرهنگ یک ایرانی شاید خیلی تطبیق نداشته باشه این مساله. بنابراین چیز ترسناکی نیست این که باهاش مواجه شدی. ضمن این که اصلا نذار متوجه بشی که دفترش رو خوندی بذار فکر کنه به پرایوسی که داشته احترام گذاشتی و هیچ وقت توی مسایل شخصیش وارد نمیشی ( که البته نباید هم وارد میشدی ولی به عنوان یه مادر ایرانی بهت کاملا حق میدم) تنها مساله اینه که دچار بلوغ زودرس نشه اونم به خاطر قد و این چیزا که میتونی با مشاور کودک مطرح کنی و راه حل بگیری. خودت بدون مشورت کاری انجام نده. راجع بهش هم قضاوتی نداشته باش و سرزنشش تحت هیچ شرایطی نکن. کاری نکن که از خودش بدش بیاد یا از شما و پدرش بدش بیاد و بعدا مسایل اینطوریش رو باهاتون مطرح نکنه 

بچها ازین چرت پرتا مینویسند منم وقتی ۱۰سالم بود دختر همسایه (دوستم)هم سن خودم بود نوشته بود یکی از پسرای تو کوچه خوشش میاد در مورد منم نوشته بود از کی خوشم میاد🥲 مامانش اومده بود ب مامان من گفته بود😂 ب روش نیار

فقط میدونم که به روش نیار دفترشو خوندی

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

واقعا بد نیست ازنظرشما این موضوع ،الان توتخیلشه،بعد اگه یه وقت اون دختر رو تنها گیراورداین کارو کرد ...

نه این کارو نمیکنه یه جوری حرف میزنی کع انگار متجاوزه این بچه فقط توی کارتون ها دیده و این رو فهمیده بوسیدن راه ابراز علاقه هست و توی بیشتر انیمیشن های دوبله شده هست اگر هر بچه ای کارتونی خارج از فضای تلویزیون دیده باشه این موضوع رو فهمیده مگر اینکه بچه رو کرده باشی توی صندوق سانسور که ندیده باشه

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]

آخه جالبش اینجاست که یکی از دوستاش که میشناسمش صفحه بعد نوشته بود براش آنقدر اسبی که دختری که دوست نداره رو میخوای ازش لب بگیری

اصلا اصلا از هیچ کدومشون اینطور نوشتن رو انتظار نداشتم

2810