2777
2789

فقط دوتا خواهر دارم ک یکیشون مجرد طفلی زیاد از بچه داری سر درنمیاره اونم ک ی بچع داره بچش مدرسه میره شوهرشم ک خیلی بددله شب بمونه اذیتش میکنه البته من بهش گفتم نیا خودش میگه ن با شوعرم حرف زدم کاری نداره حالا شوعرش هیچی بچش چی؟؟؟ی راهی بذارید جلو پام مادرشوعر و خواهر شوهرمم میان ولی من دوست ندارم باشن مخصوصأ خواهرشوهرم حالمو بد میکنه مادرشوهرم خیلی حواس جمع و خوبه ولی نمیخام زیربار منتشون برم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهترین گزینه مادرشوهرت بزا حداقل ۱۰ روز بهت رسیدگی کنه سرپا ک شدی بره 

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚

اگه توان مالی داری پرستار بگیر 

همین خواهر مجردت رو بگو کارای خونه رو کمک کنه خودت بچه رو نگهداری 

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

همون خواهر مجردت بگو بیاد پیشت

همین ک ب تو تنها بررسه کافیه

فقط شمای مادر میتونی  ب بچا بررسی

اون خواهر دیگتم طی روز ۴، ۵ ساعت بیاد شیردهی بهت یاد بده دوباره برگرده خونشون ک شوهرش بددلی نکنه

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
زیر بار منت؟

اره واقعا بعضیا منت میذارن میگن ما رفتیم جمعش کردیم ما رفتیم پرستاریشو کردیم.... 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
فکر کنم مادرشوهرت بیاد بهتره اینجوری خواهرت هم اذیت نمیشه یا پرستار بگیری که عالی میشه

نظر خودمم پرستار بود شوهرمم حرفی نداره ولی خواهرم و خیلیا اینجا گفتن نگیر دوستمم گفت نگیر فقط پولت میره و حرصت میده چون هیچکاری نمیکنه و دل نمیسوزونه 

2810