2777
2789
عنوان

ب نظرتون برای زایمانم چیکار کنم هیچکس نیست بیاد پیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 36 پست
یه شب چرا؟؟؟چون اینجوری ک من فهمیدم ده شب شایدم بیشتر نیاز داری ک پیشت بمونن وگرن ی شب دو شب ک عیبی ...

من فک کردم منظورت بیمارستان هست، خب اگه میتونی یه چند روزی پرستار بگیر

ولی خیلیا بعد اینکه از بیمارستان اومدن خونه کاراشونو خودشون انجام دادن، از جمله خودم

منم ۳۸ هفته هستم  مشکل شما رو دارم  از شما بدتر دورو برم پره ولی  ولی همیشه منت می زارند   حاضرم یک هفته تو بیمارستان تو کما باشم تا زاجیم بگذره ولی کسی نیاد   

بخدا با اینکه  استراجت دارم کارای خونه و حتی کارای عیدم رو خودم کردم  چقدر درد و ناله کشیدم  یک روز کار دو روز استراحت   چون جفتم پایبن بود دوماه اخر بهتر شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون خواهر مجردت بگو بیاد پیشتهمین ک ب تو تنها بررسه کافیهفقط شمای مادر میتونی ب بچا بررسیاون خواهر ...

میشه بگی مثلأ من چ رسیدگی میخام؟؟؟من تا حالا زن زائو ندیدم خواهرمو دیدم ولی اصلأ سنم پایین بود نرفتم واسش کاری کنم یا ببینم چ چیزایی نیاز داره

چی بگم خواهر 

اگر طبیعی باشی که بعد از زایمان زودتر بهبود پیدا میکنی

ولی سزارین به خاطر بخیه ها 

اثر بیحسی که بره یه مقدار سخته 

من که فقط مادرم داشتم اونم به خاطر مشکلاتش زود میرفت

همون ۳-۴ روزی که می موند هم من و شوهرم برعکس بهش میرسیدیم…

خدا کمکت میکنه 

شوهرت هم باشه 

همون کافیه 

قبل زایمان فریزر پر کن غذا داشته باشی 

در حدیکه در طول رپز هر کدوم از خواهرا دو سه ساعت بهت سر بزنن خیلی خوبه 

چی بگم خواهر اگر طبیعی باشی که بعد از زایمان زودتر بهبود پیدا میکنیولی سزارین به خاطر بخیه ها اثر بی ...

اخه دکتر بهم گفته شاید زایمان زود رس داشته باشی نمیدونم کی میخام زایمان کنم ک فریزرمو پر کنم

میشه بگی مثلأ من چ رسیدگی میخام؟؟؟من تا حالا زن زائو ندیدم خواهرمو دیدم ولی اصلأ سنم پایین بود نرفتم ...

مثلا برات مدام چایی نبات بیارن ک شیرت راه بیافته

سوپ و ابگوشت و غذا شل درست کنن ک یبوست نشی 

بعد زایمان بالا سرت باسن چون ممکنه خودبخود خواب بری  و یکی حواسش ب بچت باشه ،خونت رو تمیز کنه، خم راست شه لوازم بچه جم جور کنه، ماه اول بچه روزی ۱۰ بار مدفوع میکنه کمک کنه فقط لباس های و بوشک بچه بیاره. اینا خیلی مهمه

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
اونایی هم که تا ده روز از جاشون بلند نمیشن و تا ۴۰ روز همه در خدمتشوننکس و کار زیاد دارن مثل ما نیست ...

ی جوری گفتی فکر کردم تنها بودی زایمان کردی. بگو مادر نور چشمی بوده بالا سرت.همون ۴روزم الهی شکر

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
اخه دکتر بهم گفته شاید زایمان زود رس داشته باشی نمیدونم کی میخام زایمان کنم ک فریزرمو پر کنم

منم زایمان زودرس داشتم 

ولی و دومی ۳۶ هفته 

سومی ۳۵

یه سری مواد غذایی در دسترست باسه 

گوشت و مرغ کبابی 

مواد کاچی 

کمپوت واینها 

موادغذایی تازه هم همون زمان میخری 

تا ۴-۵ روز اول بعد از سزارین اثر بیحسی هست و خیلی سخت نیست میتونی کارات برسی 

ولی روز ۷-۸ یه کم بلند شدن سخته 

بعد حموم ده روزگی واقعا خیلی بهتری 

نگران نباش

ی جوری گفتی فکر کردم تنها بودی زایمان کردی. بگو مادر نور چشمی بوده بالا سرت.همون ۴روزم الهی شکر

چی بگم 

ناشکر نیستم

ولی خیلی بیشتر از راحتی 

اذیت شدیم 

ولی شوهرم مرد مهربون. و همراهی هست 

برای سومی 

پسرم اول و دومم مثل فرشته ها دورم بودن 

خودمون به داد خودمون میرسیم

2810