2777
2789

امروز از یه حس ششمی تو سایت پرسیدم آیا در آینده خیلی پولدار میشم گفت اره اینقدر که تو خیابون فرشته خونه میخری اصلا تصورش هم برام غیر ممکنه راستش من ده سال پیش خیلی شرایط بدی داشتم دانشجوی فوق لیسانس یه دانشگاه دولتی با یه بچه سه ساله مریض و یه شوهر که مدرک دانشگاهی داشت اما مدتها بود بیکار بود و دیسک کمر داشت طبقه پایین خونه مادرشوهر در یه شهرستان که از اقوامم که تهران هستن ساعت‌ها دورم ولی امروز خداروشکر خیلی تفاوت موقعیت پیدا کردم 

عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدی یه سوال دارم

چطور میشه انقدر به حس شیشم اعتماد دارید؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

ده سال پیش مادر نشده بودم

حسرت یه ماشین قراضه رو داشتیم که باهاش تعطیلیها بریم یکم بچرخیمم

حتی پول مایحتاج ضروری رو نداشتیم

امروز ولی شرایط خیلیییییی فرق کرده

به لطف خدا

به لطف خدا

و فقط خدا

قشنگترین و مهمترینش اینه الان امانتش پیشم خوابیده

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
ده سال پیش مادر نشده بودمحسرت یه ماشین قراضه رو داشتیم که باهاش تعطیلیها بریم یکم بچرخیممحتی پول مای ...

دقیقا منم همینطور ما ده سال پیش یه پراید داشتیم ولی به لطف خدا امروز چهار تا ماشین دم خونمون پارکه ده سال پیش بچه مون میرفت حیاط مادرشوهرم میگفتن گل ها رو خراب میکنی برو خونتون امروز فقط یه حیاط ۱۵۰ متری داریم پر از گل و درخت 

عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم
دقیقا منم همینطور ما ده سال پیش یه پراید داشتیم ولی به لطف خدا امروز چهار تا ماشین دم خونمون پارکه د ...

الهی شکر ، امیدوارم هرروز خوشتر باشید

انشالله خدا به ما هم یه خونه بده که راحت بشیم از خونه مادرشوهر

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است