گییسووکمند مدیر عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 2461 عنوان چیکار کنم که فقط شکمم آب شه خودم لاغر نشم | مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 36 پست من کلا ۵۶ کیلوماما شکم دارم انگار دو سه ماهه باردارمنمبخوامخودم لاغر شمچون همینجوری هم لاغرمفقط بخوام شکمم آب شه چیکار کنم؟دراز نشست رو همه ی بدن تاثیر داره؟ امروز | 03:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زامبی۱۲۳۴۵۶۷۸۹ عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 12565 باید سونو کامل شکمی بدی عزیزم. دخترمم لاااااغر و ۲۰کیلویه.ولی شکمش بزرگه. سونو داد پلی کیستیک بود درمانش هم پیاده روی و کم خوردن کربو و قند هست حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
گییسووکمند مدیر استارتر عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 2461 باید سونو کامل شکمی بدی عزیزم. دخترمم لاااااغر و ۲۰کیلویه.ولی شکمش بزرگه. سونو داد پلی کیستیک بود ای خدا چندسالشه دخترت عزیزم؟درمانش بخ چه صورته پلی کیستیک ؟
mnhgf عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 926 پیشنهاد خوبی نبود چون وزنت خیلی کمه این پیشنهادو دادم کاربر مرد
زامبی۱۲۳۴۵۶۷۸۹ عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 12565 ای خدا چندسالشه دخترت عزیزم؟درمانش بخ چه صورته پلی کیستیک ؟ الان ۱۱ و ۲۰ کیلویه.از ۹سالگی که ۱۵کیلو بود داشت🥲 تمام دنده هاش زده بیرون.البته ارثیه،منم پلی کیستیکم. اینم سره من رفته طفلی. منم سره عمم. حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
deniiiiz70 عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 8142 باید سونو کامل شکمی بدی عزیزم. دخترمم لاااااغر و ۲۰کیلویه.ولی شکمش بزرگه. سونو داد پلی کیستیک بود عزیزم چند سالشه دختر منم ۷ سالشه لاغره ولی شکم بزرگ و نرم داره چندبارم تاپیک زدم در موردش
گییسووکمند مدیر استارتر عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 2461 الان ۱۱ و ۲۰ کیلویه.از ۹سالگی که ۱۵کیلو بود داشت🥲 تمام دنده هاش زده بیرون.البته ارثیه،منم پلی کیستی ... چه بدشانسی ام منوو دخترت 😂منم تمام بیماریهای ارثی دو تا خانواده رو گرفتمتیروئید از سمت مادریدیابت از سمت پدریحالا هم که پلی کیستیک
زامبی۱۲۳۴۵۶۷۸۹ عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 12565 چه بدشانسی ام منوو دخترت 😂منم تمام بیماریهای ارثی دو تا خانواده رو گرفتمتیروئید از سمت مادریدیابت ... دیابت و پلی کیستیکم منم. و اینکه این دو باهمن.از هم جدا نیستن این دو بیماری.دخترم تیرویید و پلی کیستیکه😅😅 حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
معجزه_تلاشهام عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 1878 رو مبل بشین خم و راست شو شکمت منقبض میشه آب میشه برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید
گییسووکمند مدیر استارتر عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 2461 دیابت و پلی کیستیکم منم. و اینکه این دو باهمن.از هم جدا نیستن این دو بیماری.دخترم تیرویید و پلی کیس ... عه متوجه نشدم چی گفتی گل؟دیابت و پلی کیستیک با همن؟یعنی اونی که دیابت داره پلی کیستیک هم قطعی همراهش داره؟کلکسیون بیماری هستیم قشنگ 😂😂
زامبی۱۲۳۴۵۶۷۸۹ عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 12565 عزیزم چند سالشه دختر منم ۷ سالشه لاغره ولی شکم بزرگ و نرم داره چندبارم تاپیک زدم در موردش از بچگی داشته دکترش گفت. ۹سالگی سونو داد و بلهههه.کلی کیست داشت. ببر غدد براش سونو شکمی بنویسه حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
زامبی۱۲۳۴۵۶۷۸۹ عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 12565 عه متوجه نشدم چی گفتی گل؟دیابت و پلی کیستیک با همن؟یعنی اونی که دیابت داره پلی کیستیک هم قطعی همراهش ... بله بله🤣🤣🤣 درست متوجه شدی😅😅😅😅😅 حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
deniiiiz70 عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 8142 از بچگی داشته دکترش گفت. ۹سالگی سونو داد و بلهههه.کلی کیست داشت. ببر غدد براش سونو شکمی بنویسه دختر منم از بچگی دارهبردم دکتر گوارش سونو داد گفت مشکلی ندارهیعنی غدد هم ببرمش؟
hz1396 عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 2772 دور شکمت کیسه فریزر یا سلفون بکشمن با این کار توی یکماه ۱۷ سانت کم کردم میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
زامبی۱۲۳۴۵۶۷۸۹ عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 12565 دختر منم از بچگی دارهبردم دکتر گوارش سونو داد گفت مشکلی ندارهیعنی غدد هم ببرمش؟ اگر سونو اوکی بوده پس مشکلی نیست. مگه اینکه دستگاهشون ضعیف بوده و تشخیص نداده(این اتفاق برای خودم افتاده) حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
گییسووکمند مدیر استارتر عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 2461 دور شکمت کیسه فریزر یا سلفون بکشمن با این کار توی یکماه ۱۷ سانت کم کردم مطمئنی؟فقط شکمت لاغر شد؟حتما انجامش میدم