2777
2789
یه شغل خانوادگی از اینا کهپدرشم اون کاره بوده احتمالا فرش طلا یا اهن بین 7 تا 11 سال اختلاف سنی داری ...

ممنونم 🌼

فقط میشه راجب ظاهرش و قیافش و اخلاقش هم بگین ؟ 

جنسیت بچه هام چیه ؟ خوشبخت میشم ؟

جدی ممنونم عزیزم ولی من هنوز شاغل نیستم معامله خفن یعنی چی

احتمالا اون معامله خفن همون شغله باشه 

اگه بهت پیشنهاد کاری شد یا موقعیتی پیش اومد که سرکار بری اصلا رد نکن به شدت خوبه

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قشنگم میشه بگی اون پسری که شیش ساله از دور فقط عوام و داره و همیشه هست چی میخواد چرا جلو نمیاد و هر ...

حس خوبی نگرفتم راجع به اون آقا

نمیدونم چرا

دوست داری شغلت دلی باشه یعنی توی شغلی که قلبت توش درگیر نشه شغلی که واقعا لبخند رو لبت نیاره رو انجام نمیدی 

دانشگاه هم خوش میگذره هم نه ، یکم با تصوراتت فرق میکنه ولی بعد از چند هفته نظرت عوض میشه یکم آروم باش و همه چیو بسپر دست اون بالایی

کاربری دست 
ممنونم 🌼فقط میشه راجب ظاهرش و قیافش و اخلاقش هم بگین ؟ جنسیت بچه هام چیه ؟ خوشبخت میشم ؟

پسر میاری یکی 

تو همین الانشم خوشبختی تازگی ها با یه دختره اشنا شدی اصلا ادم درستی نیست 

تازگی ها که میگم در حد یکسال یا کمتر

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
شاید حسش علاقه باشهیه قلب کوچولو مثلا درگیری حسی نسبت بهتخودشم الان مطمئن نیست از قصدش فعلا در حد فک ...

@sahari_aaa   عزیزم در آینده بالاخره تصمیمش جدی میشه و باهاش ازدواج دارم یا نه؟من چه زمانی ازدواج دارم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟مرسی عزیزم

یه شغل خانوادگی از اینا کهپدرشم اون کاره بوده احتمالا فرش طلا یا اهن بین 7 تا 11 سال اختلاف سنی داری ...

مشخصات همسر آینده من چیه ؟

اگر احساس کنم نظرم مفیده میگم 🌱 اگه احساس کنم ذره ای بهم بی احترامی شده دیگه جوابی نمیدم 😊🙌 سعی میکنم همه رو دوست داشته باشم 🤍
بله ابراز میکنه یکم بیشتر به اطرافیانت نگاه کن پیداش میکنی قدش بلنده و پوست گندمی داره

@دختر_بلوبری   عزیزم در مورد شغلش چی حس می کنید؟در ممرد حروف اسمی و سنش چی حس می کنید؟من چه زمانی ازدواج دارم با چه کسی؟مرسی عزیزم

پسر میاری یکی تو همین الانشم خوشبختی تازگی ها با یه دختره اشنا شدی اصلا ادم درستی نیست تازگی ها که م ...

از چه لخاظ ادم درستی نیست ؟به من اسیبی وارد میکنه؟

نگفتین مشخصات اخلتقی ظاهریش چطوره ؟

عزیزم بگو محمد برمیگرده؟ پشیمونه؟

یکم صبر کن هنوز خیلی زوده واسه خاکستر شدن آتیش تند 

یا عطش کم میشه یا عصبانیت 

صبور باش عزیزم 

همه چیز درست میشه 

و

شاید درست شدن به معنی مطابق میل ما بودن نباشه 

زمان بده به خودت و به آتیشی که بپا شده 

کاربری دست 
شاید حسش علاقه باشهیه قلب کوچولو مثلا درگیری حسی نسبت بهتخودشم الان مطمئن نیست از قصدش فعلا در حد فک ...

عزیزم در آینده بالاخره تصمیمش جدی میشه و باهاش ازدواج دارم یا نه؟من چه زمانی ازدواج دارم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟مرسی عزیزم

یکم صبر کن هنوز خیلی زوده واسه خاکستر شدن آتیش تند یا عطش کم میشه یا عصبانیت صبور باش عزیزم همه چیز ...

مشخصات همسر آینده من چیه ؟

اگر احساس کنم نظرم مفیده میگم 🌱 اگه احساس کنم ذره ای بهم بی احترامی شده دیگه جوابی نمیدم 😊🙌 سعی میکنم همه رو دوست داشته باشم 🤍
2810