2777
2789
یه ازدواج امن و آروم جوری که وقتی فکر کردم تو زندگیت رنگ سفید دیدم از نظر من سفید یعنی آرامش ولی الا ...

قشنگم میشه بگی اون پسری که شیش ساله از دور فقط عوام و داره و همیشه هست چی میخواد 

چرا جلو نمیاد 

و هر چی درباره دانشگاه و شغل م حس می‌کنی لطفاً بگو 

@دختر_بلوبری عزیزم آن شخص کیه؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟بالاخره ابراز علاقه می کنه و قصدش جدی هست؟مرس ...

بله ابراز میکنه 

یکم بیشتر به اطرافیانت نگاه کن پیداش میکنی 

قدش بلنده و پوست گندمی داره 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی از ازدواج میترسی انقد دنبال این نباش که کی ازدواج میکنیاول ترست رو درونت حل کن بعد منتظر باش ول ...

اره میترسم دسته خودم نیست 

از مادر شدن بیشتر میترسم

برای شادی روح پدرم صلوات میفرستین 🖤🙏

پس یعنی کراشم نیست ؟مثلا چند وقت دیگه میاد؟ شغلش و مشخصاتش چیه؟ممنونم 🌸

شغلش ازاده 

یکی دو سال دیگه 

نه کراشت نیست ولی خیلی از اون سرتره همه جوره

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
هرچی حس می کنی درموردم بگو گلیحس مهران بهم چیه و چی فکر میکنه درموردم

احتمالا چشم ابرو مشکی باشی

دوست داری وقتی به کسی نگاه میکنی با لبخند حال همو خوب کنید 

مهربونی 

شاید از حیوونا خوشت بیاد نمیدونم شایدم بچه ها یکی از این دوتارو دوست داری

مهران هر از گاهی بهت فکر میکنه مشغله فکری داره واسه همین تو وسط وسط ذهنش نیستی ولی خب گوشه ذهنش جا خوش کردی حس خوبی داره که خودشم خیلی دقیق نمیدونه چند چنده 

کاربری دست 
ازدواج میکنی باهاش ولی سختی زیاد داره مراقب خودتون باشید

من خیلی میترسم خیلیم دوسش دارم نمیتونه به یکی دیگه حتی فکز کنم دیشب کلی گریه کرد کاش پیشم می موند برمیگشت 🥲

خوشبخت میشیم باهم  ازدواج کنیم؟؟؟ منو وحید 

@دختر_بلوبری    

احتمالا چشم ابرو مشکی باشیدوست داری وقتی به کسی نگاه میکنی با لبخند حال همو خوب کنید مهربونی شاید از ...

@sahari_aaa   سلام عزیزم حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟من چه زمانی ازدواج دارم؟مرسی عزیزم

شغلش ازاده یکی دو سال دیگه نه کراشت نیست ولی خیلی از اون سرتره همه جوره

قشنگم میشه بگی اون پسری که شیش ساله از دور فقط عوام و داره و همیشه هست چی میخواد 

چرا جلو نمیاد 

و هر چی درباره دانشگاه و شغل م حس می‌کنی لطفاً بگو 

ولی اخه منکه این بار خیلی خانوم شدم اصلا بچه بازی درنمیاوردمخیلی مراعات میکردمتغییر ینی چی؟ اون مشکل ...

شاید مشکل چیزای دیگه ای هم بوده 

همیشه یادت باشه یه پسر ته ته ته بن بست میکشه کنار 

تغییر یعنی شاید درونت ندیده بتونی سختی تحمل کنی یا صبر کنی

دلش باهاته ولی حس میکنه مثل بچه ها ممکنه کم بیاری

کاربری دست 
من خیلی میترسم خیلیم دوسش دارم نمیتونه به یکی دیگه حتی فکز کنم دیشب کلی گریه کرد کاش پیشم می موند بر ...

از زندگیت پیش اطرافیانت چیزی نگو ادما زیادی هستند که چشم دیدن خوشی های تو رو ندارن 

به وحید زمان بده تا بتونه اون مشکل خانوادگی رو حل بکنه 

تو و اون لایق بهترین زندگی ها هستید 

نگران نباش اون تورو بیشتر از خودت دوست داره 

احتمالا چشم ابرو مشکی باشیدوست داری وقتی به کسی نگاه میکنی با لبخند حال همو خوب کنید مهربونی شاید از ...

مرسی عزیزمممم

در کل راجبمون چیا حس می‌کنی بعدها 😁

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
2810