2777
2789
عنوان

شوهرم خرجایی که برای خانوادش میکنه را پنهان میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1688 بازدید | 148 پست
خب پر نیست عزیزم چرا مثل بچه ها جبهه میگیری من شاغلم حق خرج لباس زیر ندارم چون چک داره اما خرجدشکم م ...

اگه واقعا اینطوره که در حق شما کوتاهی میکنه این مسئله رو بهش بگو و علتشو بپرس ، حتما علتی داره این رفتارش

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-
ببین ، خانواده اول آدم مادر و پدر ، همسر دومین نفره اگر زلزله بیاد اول باید پدر مادر نجات بدی بعد هم ...

شما کلا تفکرت اشتباه!!!!شما انتخاب نکردی که به زندگی پدر مادرت بیای ولی چ خانم چه آقا با آگاهی انتخاب کردیم وارد زندگی همسرمون بشیم پس ما وظیفه بیشتری در قبال همسرمون داریم تا پدر مادر...نظرت محترمه ولی بنظرم یه مقدار مطالعه کن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین ، خانواده اول آدم مادر و پدر ، همسر دومین نفره اگر زلزله بیاد اول باید پدر مادر نجات بدی بعد هم ...

خب پس فهمیدم مشکل کجاست... شما دیدگاهت اشتباهه.. 

همسر و فرزند خانواده اوله اولویت اوله... 

همونطور که برای من خانم ، همسرم اولویته.. 

اینجوری باشه منم کار کنم واسه خانواده ام، شوهرم هم کار کنه واسه خانواده اش، پس بلانسبت اسکولیم خودمون خانواده تشکیل دادیم 

جای این حرفا تو این تاپیک نیست 

هیچ جای کتاب خدا هم ننوشته اگه زلزله اومد اول پدر و مادر بعد همسر 

الکی فتوا نده لطفا

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
خب پس فهمیدم مشکل کجاست... شما دیدگاهت اشتباهه.. همسر و فرزند خانواده اوله اولویت اوله... همونطور که ...

دقیقا وقتی ددیگاهغیر منطقی و بچگانه باشه نظرش هم غیر منطقی و اسکلانه خواهد بود

جان جانانم💗💕

آخه عزیزم همه چی که خرج شکم نیست. وقتی بی فکر خرج کنی یه زمانی که هزینه ضروری پیش بیاد مثل خدایی نکر ...

منظورم از سیر بودن شکم یعنی مسائل مادی مثل همین چیزایی که گفتی هست .... اگر خانم شاغل نباشه باید از همسرش بخاطر یه همچین مسائلی پول بگیره حرف من پول ندادن همسر نیست ، حرف من اینه که اگر شوهر شما برای خانوادش خرج میکنه جبهه نگیرید اگر در حق شما کوتاهی میکنه باید شوهر رو انوقت بسابی

استارتر حقوق خودت هم دست شوهرته؟ خرج خونه میشه؟

اره تا ریال اخرش چون لبتاب و مبل قسطی خریدیم بخدا گوشیم خراب سده هر روز میگه صبر کن با گوشی قدیمی دارم سر میکنم 

جان جانانم💗💕

شما کلا تفکرت اشتباه!!!!شما انتخاب نکردی که به زندگی پدر مادرت بیای ولی چ خانم چه آقا با آگاهی انتخا ...

با آگاهی؟؟؟ واقعا فکر میکنی ازدواج با آگاهی؟؟ این صحبت شما دور از عقله 

عشق و ازدواج فقط یه رونده و توهمه ، زن با عشق و مرد با مسائل جنسی ازدواج میکنی 

اینا چرخه زندگی نه آگاهی 

پدر و مادر جزئی از چرخه زندگی نیستن عضو سازنده وجود ما هستند اما همسر انتخاب توهمی ذهنه😂😂 که راحت میتونی حذفش کنی اما پدر و مادر قابل حذف نیستن 

منظورم از سیر بودن شکم یعنی مسائل مادی مثل همین چیزایی که گفتی هست .... اگر خانم شاغل نباشه باید از ...

خب ما هم هممون نظرمون همینه. نمی گیم خرج نکنه که .. میگیم با فکر هزینه کنه. 

اما الان موضوع بحثی که شرکت کردی چیه؟ یه بار دیگه بخون ... 

گفته شوهرم از ما میزنه واسه خانواده اش خرج می کنه.

بعد جواب شما چیه؟ اولویت اول پدر و مادره،  بعد همسر... 

بعد حالا این پست رو میزاری... حرف هات می لنگه.. 

یا بی فکر حرف میزنی یا نصفه نیمه حرف میزنی

اره تا ریال اخرش چون لبتاب و مبل قسطی خریدیم بخدا گوشیم خراب سده هر روز میگه صبر کن با گوشی قدیمی دا ...

خیلی محکم بهش بگو اگه قرار باشه من قناعت کنم تو راحت خرج کنی و یه خرید ۳۵۰ تومنی رو برای من زیاد بدونی پس بهتره یه فکری بکنی به حال چک هات، چون من دیگه نمی تونم حقوقم رو بهت بدم. 

نمیشه که هم پای تو کار کنم و بعد واسه یه خرید کوچیک اینقدر منت سرم بزاری.. 

خب ما هم هممون نظرمون همینه. نمی گیم خرج نکنه که .. میگیم با فکر هزینه کنه. اما الان موضوع بحثی که ...

بچست بابا ولش کن یه چیزی به گوش خورده اومده بپرونه نمیدونه جاش نیست

جان جانانم💗💕

با آگاهی؟؟؟ واقعا فکر میکنی ازدواج با آگاهی؟؟ این صحبت شما دور از عقله عشق و ازدواج فقط یه رونده و ت ...

با احترام به خودت ولی نظرت حتی واسم قابل احترام نیست...ازدواج از دید من اون چیزی نیست ک شما مد نظرته...بحث همین جا فاینال بخوره بهتره...

خیلی محکم بهش بگو اگه قرار باشه من قناعت کنم تو راحت خرج کنی و یه خرید ۳۵۰ تومنی رو برای من زیاد بدو ...

یآ اینکه نحوه ی خرج کردن رو خودت به عهده بگیری. 

مثلا بگی این ماه که میاد این قسط اینقدر، فلان قدر خرج خونه، واسه چک ماه بعد اینقدر بزاریم کنار واسه اون موقع .. اینقدر می مونه اینم فلان قدر خرج خونه ، اینقدر مال تو اینقدر هم مال من... 

2810