2777
2789
عنوان

چرا معلم ها انقدررر ایکبیری اند🥵😡😢😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 54 پست

اون معلم هم براش چندان فایده ای نداره هاا 

غر غر دانش اموز رو بشنوه، سوال طرح کنه، برگه ها رو ببره صحیح کنه و...

اون بنده خدا به خاطر خودتون ازتون امتحان میگیره عزیز دلم..تا درستون رو هم تلنبار نشه ..

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عجبوالا به ما یاد دادن به کسی که از او علم می آموزیم احترام بگذاریم حدیث امام صادق ع هست

به کسی که با چوب نزنه درسته!

خوبه دانش آموز تنبلی نیستم بگم از تنبلیمه 

به هر حال اگه از معلمتون کارایی سر زد که دیگه واقعا خیلی بده با چوب زدن و اینا برید اموزش پرورش شکای ...

یبار از من معذرت خواست منم بخشیدمش واقعا کارش بد بود ولی من دیگه به دل نگرفتم اما بچه های دیگه شاکی اند

یبار از من معذرت خواست منم بخشیدمش واقعا کارش بد بود ولی من دیگه به دل نگرفتم اما بچه های دیگه شاکی ...

دیگه معذرت خواست شما ولش کن 

بچه دیکه هم به خودشون مربوطه زیاد قاطی اون بچه ها نشو بعدا یه چیزی میگن یه کاری میکنن پای تو هم گیر میشه وسط

دیگه معذرت خواست شما ولش کن بچه دیکه هم به خودشون مربوطه زیاد قاطی اون بچه ها نشو بعدا یه چیزی میگن ...

نه بایا به من چه فقط گاهی واقعا حرفایی میزنه که آوم ناراحت میشه اونم جز من از کسه دیگه ای معذرت نمیخواد چدن خیلی باهاش مهربون برخورد میکنم خودش پشیمون میشه ولی واقعا بعضی حرف هاش و بعضی مقایسه کردن بعضی از معلما واقعا آدم رو ناراحت میکنه

نه بایا به من چه فقط گاهی واقعا حرفایی میزنه که آوم ناراحت میشه اونم جز من از کسه دیگه ای معذرت نمیخ ...

ببین گلم زیاد جدی نگیر بیای پشتش بد بگی ناخوداگاه بهش متنقل میشه اونک حس میکنه با تو هم بد میشه 

ببین گلم زیاد جدی نگیر بیای پشتش بد بگی ناخوداگاه بهش متنقل میشه اونک حس میکنه با تو هم بد میشه

آده راست میگی 

ولی آخ نه  اونجوری نیستم یه لحظه از حرفش که جلوی همه زد خیلی ناراحت شدم اومدم اینجا کاش نمیومدم بعضیا به خودشون گرفتن انگار اونا معلمای منن😔من از اونا انگار بد گفتم

آده راست میگی ولی آخ نه اونجوری نیستم یه لحظه از حرفش که جلوی همه زد خیلی ناراحت شدم اومدم اینجا کا ...

ولشون کن عزیزم خیلیا خیلی حرفا میزنن به حرف بقیه باشه نباید زندگی کنی

من چن روز پیش از یکی بدترین حرفو شنیدم ناراجت شدم ولی اونقدم ارزش نداشت که به خاطر زندگی نکنم به خودم بگیرم