2777
2789
عنوان

چرا معلم ها انقدررر ایکبیری اند🥵😡😢😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 54 پست
ببین معلمت هر جور بود سعی کن احترامش رو نگه داری اینو از من با عنوان دانش اموز دوازدهمی به یاد داشته ...

من همیشه کوتاه میام مخصوصا درمورد معلم سعی میکنم خودش بساد بگه معذرت میخوام خیلی اینکارو کردن ولی بعد تحقیر شدنم و اما بعضی ها هم نکردن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما از ادب معلم ما خبر داری ؟میخوایین بگم چه رفتاری داشته و من درمقابله سکوت کردم !

عزیزم دیگه لطفا تمومش کن🙂

شما که نمیتونی اخلاقشو  درست کنی باید باهاش کنار بیای نصف سال رفت نصف سالم تحملش کنید کنارر بیایید بالاخره هر چی باشه سر نمره پاتون پیشش گیره

عزیزم دیگه لطفا تمومش کن🙂شما که نمیتونی اخلاقشو درست کنی باید باهاش کنار بیای نصف سال رفت نصف سالم ...

من تحمل میکنم اینجا اومدم درد و دل یکی نوشته ادب داشته باش باز خوبه ما دهه هشتادیا کوتاه می‌آییم دهه نوکیا محکمممم میکوبن تو دهن معلم والله معلم دهه ۶۰ و ۵۰ و ۷۰ داریم ولی شاید بعضیاشون بویی از انسانیت نبردن من فقط تو عمرم یه معلم خوب و کاملللل دیدم که....

بی ادبیتو تقصیر معلمای بنده خدایی که سعی میکنن شماهارو تربیت کنن ننداز

تو میدونی چه رفتاری داشتن که این حرفو میزنی 

من اینجا اومدم درد و دل اگه دویت نداری برو از تاپیک بیرون

تو فکر نکن چون معلم های شما خوبه معام های ماهم خوبه درسته معلم خوب هم داریم ولی معلمی هم داریم که به دانش آموز بگه جاش اینجا بود که ابن کتابو بردارم بزنم تو صورتت!

من تحمل میکنم اینجا اومدم درد و دل یکی نوشته ادب داشته باش باز خوبه ما دهه هشتادیا کوتاه می‌آییم دهه ...

باشه .گلم ول کن 

ولی اینم دزست نبوده که به معلم اینطوری بگی این صفتی که دادی به مردم برخورده 

تو میدونی چه رفتاری داشتن که این حرفو میزنی من اینجا اومدم درد و دل اگه دویت نداری برو از تاپیک بیرو ...

بابا معلم ما هم میگا باور کن🤣

پا میشه میگه چرا خودتو زدی به خنگی؟ چقد بی سوادی ما میخندیم😂

زیاد برات مهم نباشه

باشه .گلم ول کن ولی اینم دزست نبوده که به معلم اینطوری بگی این صفتی که دادی به مردم برخورده

به مردم برنخوره من نوشتم دوتا از معلم هام ننوشتم همه 

دوما من معلم های خودمو میگم سوما گفتم که معلم های خوبم داریم معلم های بدم داریم

بابا معلم ما هم میگا باور کن🤣پا میشه میگه چرا خودتو زدی به خنگی؟ چقد بی سوادی ما میخندیم😂زیاد برات ...

معلم شما شما رو  احیانا با چوب زده ردش بیوفته رو دست پات!

شما از ادب معلم نسل قبل خبر ندارید که با یه سوال پرسیدن چجور خورد میکنن بعد من مجبورم عین آدم که انگ ...

عجب

والا به ما یاد دادن به کسی که از او علم می آموزیم احترام بگذاریم حدیث امام صادق ع هست

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم
2810