2777
2789
عنوان

تجربه من از قرص چاقی کرامس

1 بازدید | 0 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر

من یه مدت طولانی دنبال این بودم وزن اضافه کنم و بعد از کلی انتخاب تصمیم گرفتم قرص چاقی کرامس رو مصرف کنم این مربوط به چندین ماه پیشه اگه اشتباه نکنم آذر ماه سال گذشته شروع به مصرفش کردم صبح ها بعد از صبحانه میخوردم و اشتهام خیلییی باز شده بود و به هیچی نه نمیگفتم و هر چی از دستم میومد میخوردم و اینم بگم قبل از مصرف قرص من اشتهام خیلی کم بود

خلاصه بگم تاثیرشو تو یه ماه اول مصرفم میدیدم ۴۷ کیلو بودم و بعد از خوردن ۷۰ دونه اش ۵۶ کیلو شدم صورتم خیلی چاق شده بود و روی کل بدنم تاثیر گذاشته بود و چاق تر شده بودم و همه میگفتن بهم اینو

ولی واقعا نمی ارزید صورتم کلییی جوش زد پوستم داغون شد موهای صورتم زیاااد شده بود گردنم همه پر جوش شده بود روی عادت ماهیانه ام هم تاثر داشت و خیلی کوتاه مدت شده بود به همین خاطر تصمیم گرفتم بعد از خوردن ۷۰ دونه اش کنار بزارمش و دیگه مصرفش نکردم و حدودن ۲۰ تایی ازش موند

و الان که دارم اینارو مینویسم وزنم داره برمیگرده و خیلی برگشت داده و شدم ۴۹ کیلو

توی سینه چپم چندتا توده در اومده که سونوگرافی رفتن پیش دکتر بردم و خداروشکر مشکلی از بابتشون نبود و بهم گفت که برای چاقی سراغ هیچ چیزی نرو حتی گیاه دارویی و طبیعی چون روی هورمون ها تاثیر میزارن همشون و عوارض دارن

ولی اینا همه بعد از مصرف اون قرص به سرم اومد

نمیدونم شاید روی بدن هر کسی یه جور تاثیر بزاره وبرای من اینجور شده ولی بنظرم سراغش نرین خود طبیعیتون رو دوست داشته باشین و ریسک نکنین

وظیفه خودم دونستم تجربه ام رو در اختیارتون بزارم 🌹