2777
2789
عنوان

ناموسا بگین دیگ ثواب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 99 پست
مهم دله که به هم وصله

اوم آره اینم هس

ولی عشق هنوزم وجود داره این نسل ماست که وجودش رو ندارع !!!💔.                                                                                   خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   
مدل پوست بدرک مشکل من بیشتر تیرگیشه آخه باسن چرا باید تیره باشه😑😑😑

باید خودتو دوست داشته باشی ،همینکه حس خوب به خودت داشته باشی این حس به شوهرت منتقل میشه الان آفریقایی که سیاه هستن پس باید هیچ اعتماد به نفسی نداشته باشن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدا مدا🤣🤣🤣نمیدونم پرتقالو چجوری مرغ دیدم😁🤣🤣

پوست پرتغال چطوره اونم همون شکله

با نقص هایت خودتو دوست داشته باش چون خودتو دوس داشته باشی بقیم همینطور دوست دارن..

بی خیال اینقدر خانما حساسند مردا براشون مهم نیست همین کارشون راه بیفته کافیه چی فرقی داره صیقلی باشه ...

دقیقا من کلا پاهامم حساسع وقتی میزنمشون جوش میزنم نمیدونم چیه رونامم میره حتی ولی شوهرم عین خیالش نیس

با نقص هایت خودتو دوست داشته باش چون خودتو دوس داشته باشی بقیم همینطور دوست دارن..

باید خودتو دوست داشته باشی ،همینکه حس خوب به خودت داشته باشی این حس به شوهرت منتقل میشه الان آفریقای ...

اره درسته جلوش خودمو دوس دارم از خودم تعریف میکنم جرعت نداره عیب بگیره ولی تودلم ناراحتم

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
عههه کلا اب زیاد میخورم هر روز روتین پوستی میترسم اخه جوش بزنم نع وزنم ۶۱ اینا هستش

منظورم این نیست که اضافه وزن بیش از حد داری عزیزم

من خودم از ۶۵ شدم ۵۸ و واقعا پوستم شادابتره الان، قبلش هم که ۶۵بودم اصلا چاق بنظر نمیومدم.

روتین پوستی هم متاسفانه الان خیلی شده کاسبی الکی،اگه جایی توی شهرتون هست که محصولات اصل میاره و با توجه به پوستت بهت مشاوره میده برو حتما.

واسه من حالت پرتقالی پوستم خیلی شدید نبود،بیشتر روی بینی و یه کم روی گونه‌هام بود،اما با روتین خیلی بهتر شد،صفر نشد اما توی ذوق هم نمیزنه.

2810