2777
2789
عنوان

ناموسا بگین دیگ ثواب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 101 پست
پرتقالیم باشه مگه میخواد چیکارش کنه🍊

پوست دیگه مهمه خب روی اعتماد بنفس خیلی تاثیر داره

ولی عشق هنوزم وجود داره این نسل ماست که وجودش رو ندارع !!!💔.                                                                                   خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فک میکردم بعد ازدواج این دغدغه ها از بین می‌ره ای خدا دیگه امیدی به زندگی ندارم

تازه شروع میشه خواهر 😑😂

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
تازه شروع میشه خواهر 😑😂

نگووووووو😢😂

ولی عشق هنوزم وجود داره این نسل ماست که وجودش رو ندارع !!!💔.                                                                                   خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   
شوینده و آبرسان مناسب بزن کلی ماسک هست که میتونی استفاده کنی سفیده ی تخم مرغ خوبه

صورتمو جوشی نمیکنه لک نمیندازه ؟

بازگشت نداره؟

با نقص هایت خودتو دوست داشته باش چون خودتو دوس داشته باشی بقیم همینطور دوست دارن..

پوست صورت نیست که همه ببینن کیونه

خب مهم همون شوهره که میبینه دیگه 😂

همون شوهر که میبینه بسه 😑😂والا بخدا اصلا اعتماد بنفس رابطرو دارم از دس میدم

بی خیال اینقدر خانما حساسند مردا براشون مهم نیست همین کارشون راه بیفته کافیه چی فرقی داره صیقلی باشه یا پرتقالی  یا توت فرنگی

بی خیال اینقدر خانما حساسند مردا براشون مهم نیست همین کارشون راه بیفته کافیه چی فرقی داره صیقلی باشه ...

مدل پوست بدرک مشکل من بیشتر تیرگیشه آخه باسن چرا باید تیره باشه😑😑😑

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
اصلاح سبک زندگی(حذف قند و چربی بی‌رویه)حداقل هشت لیوان آب در روزروتین پوستی مناسبورزش کردن و کاهش وز ...

عههه کلا اب زیاد میخورم هر روز روتین پوستی میترسم اخه جوش بزنم نع وزنم ۶۱ اینا هستش

با نقص هایت خودتو دوست داشته باش چون خودتو دوس داشته باشی بقیم همینطور دوست دارن..

پرتقالیم باشه مگه میخواد چیکارش کنه🍊

هیچ فقط به اون فرق نداره چی باشه چطوری باشه فقططط باشه قانعه

2810