دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
معمولا سفیده ی تخم مرغ برای کسی دردسر درست نمیکنه 😅
از یه جایی باید شروع کنی.
نگران نباش. یه مدت برسی به دوستت تاثیرش رو متوجه میشی
همین سفیده رو امتحان کن
البته قبلش شوینده و آبرسان هم بگیر
🇵🇸🇮🇷🖤 دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان میخوانیم ) آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرکهای خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرکاند، نمیروند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانههای ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.» به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسلما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد