2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول باید بری کونولوسکوپی ببینی مشکل از کجاست

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
رفتم از زخمای رودم نمونه برداری کرد فرستاد پاتولوژی تاجوابش بیاد یک سری داروهم بهم داده مثل انما آسا ...

یبوست داری؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نه مدفوعم شل بود اما بعدازهربار دفع که بادرد وکلی دردسرو خونریزی همراه بود بازم حس میکردم رودم خالی ...

ینی شکلش منجسم نبود؟

جواب کونولوسکوپیت اومده؟

دکتر گفت کولیت داری؟

ینی شکلش منجسم نبود؟جواب کونولوسکوپیت اومده؟دکتر گفت کولیت داری؟

کولونوسکوپی رو تومطب خود دکتر انجام دادم آره دکتر گفت رودت زخمه واحتمال کولیت دادولی نمونه گرفت ببینه نیاز به جراحی هست یانه.شماهم این مشکل رو داری؟؟

کولونوسکوپی رو تومطب خود دکتر انجام دادم آره دکتر گفت رودت زخمه واحتمال کولیت دادولی نمونه گرفت ببین ...

اره منم کولیت دارم

ایندفه دکتر برام کونولوسکوپی و اندوسکوپی نوشت ،ولی دیگه نرفتم

شروع کردم سالم خوری

آب خوردم

میوه های فیبر دار خوردم

الان حالم خیلی بهتره

من همش خونریزی داشتم 

سالی یه بار هم این موقع ها عود میکرد

اما شکره خدا الان خیلی بهترم

آره تیکه تیکه یا دربیشتر مواقع رشته ای وباریک

عزیزم سالم خوری رو شروع کن

آب زیاد بخور

زیاد زور نزن

انشاالله خوب میشی

و جواب نمونه ات هم مشکل نداره ♥️

شماکولونوسکپی ندادین؟؟

دادم که گفت کولیت داری دیگه

یکی وسط روده ام یکی هم قسمت انتهایی زخم بود

میگم باز دوباره برام نوشت گفت باید معده و روده تو بررسی کنم ولی دیگه نرفتم

2810