2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 381 پست
من این مدل خواستکاری برای خودم زمان مجردیم نمیپیندیدم مطمینا برای دخترمم اینجوری خواستکاری کنن برخور ...

من خودم میدونم چطوری شوهر کنم چی صلاحمه چی خیرمه نیاز نمیبینم کسی تو کارم دخالت کنه اونم مهمترین تصمیت زندگیم موفق باشی 

من این مدل خواستکاری برای خودم زمان مجردیم نمیپیندیدم مطمینا برای دخترمم اینجوری خواستکاری کنن برخور ...

چطور خواستگاری کنن میپسندی؟

من با اینسبک خواستگاری کردن مشکلی ندارم یا جواب مثبت میدم برای آشنایی بیشتر یا جواب منفی

بزور که نمیبرنت محضر!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب ببین آشنایی ها متفاوته اغلب خواستگاری های سنتی همینطور هستن 

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم

اونجا گفته که اگه آره باشه بیان خواستگاری جای ما همینجوری خواستگاری میکنن

دختر نازم

دوستم با مامانش رفته بود مغازه پسره مغازه دار خوشش اوند و پسندید حالا چطور مطرح کردن نمیدونم ولی بالاخره ازد اج هم کردن... بالاخره قسمت ادم هرچی باشه همون میشه یکی تو مدرسه یکی دانشگاه یکی تو راهپیمایی یکی تو فروشگاه یکی تو صف نماز یکی موقع خرید چ بدونم یکی معرفی میکنه ... قسمته دیگه

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
بله متوجه شدم. گویا بچه‌سال هست چون طفلک حتی نفهمید ریپلایی نکن یعنی چی! بعد چطور انتظار داشته باشیم ...

دقیقا من مطمعنم یه نوجوان فوقش ۱۷ ساله است و پر از هیجانات بلوغ وگرنه امکان نداره آدم عاقل اینجوری قواعد و زیر پا بزاره و همه چیز براش عادی باشه ولی ادم زورش میگیره کلی حرف بارم کرد آخرشم بگه دیگه ریپلایت و باز نمیکنم هرچیم فحش دادی نوش جونت آخه بچه جان من برای چی باید شان و شخصیتم و اندازه تو پایین بیارم عقلم و بدم دست یه نوجونی که نمیدونم پدر مادرش کجان که نصف شب موبایل گرفته دستش و به ملت مشاوره میده خدا اینارم عاقل کنه ایشالله

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

بله متوجه شدم. گویا بچه‌سال هست چون طفلک حتی نفهمید ریپلایی نکن یعنی چی! بعد چطور انتظار داشته باشیم ...

من اصلا منظور شما رو متوجه نمیشم من خیلی وقتا شده تو مراسمی یا مغازه ای چیزی خانما ازم شماره ی خونمون رو بخوان من چون قصد ازدواج نداشتم ندادم ولی به نظرم اصلا این رفتار نامحترمانه نیست وخیلی با احترام ردشون کردو

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم
2810