مامان؛شاهان مدیر عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 86 عنوان زخم روده وخونریزی | مشاهده متن کامل بحث + 80 بازدید | 23 پست سلام دوستان لطفاکسایی که سابقه این بیماری رودارن میشه علائمتون رو بگین واینکه خوب شدین یانه؟؟؟ دیروز | 22:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان؛شاهان مدیر استارتر عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 86 دادم که گفت کولیت داری دیگهیکی وسط روده ام یکی هم قسمت انتهایی زخم بودمیگم باز دوباره برام نوشت گفت ... وای منم اگه دوباره بنویسه نمیرم همون یبارم از ترسم رفتم
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 69938 وای منم اگه دوباره بنویسه نمیرم همون یبارم از ترسم رفتم دکتر گفت ۵سالی یه بار باید بدیمن سال۸۷ رفتم دیگه نرفتمخیلی ساله همراهمه😔 خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
مامان؛شاهان مدیر استارتر عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 86 دکتر گفت ۵سالی یه بار باید بدیمن سال۸۷ رفتم دیگه نرفتمخیلی ساله همراهمه😔 میگن این بیماری درمان قطعی نداره😔
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 69938 میگن این بیماری درمان قطعی نداره😔 چاره اش فقط سالم خوری هستاینکه یبوست نگیریچیزای تند و ترش ممنوعچیزای حساسیت زا مث گوجه بادمجون ممنوعکلا خیلی باید رعایت کنیمعده ات خالی نمونه و همیشه با خودت یه خوراکی برای مبادا داشته باشی خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
مامان؛شاهان مدیر استارتر عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 86 چاره اش فقط سالم خوری هستاینکه یبوست نگیریچیزای تند و ترش ممنوعچیزای حساسیت زا مث گوجه بادمجون ممنوع ... تومیوه ها چیا میخوری؟؟به من گفته حبوبات هم ممنوع
مامان؛شاهان مدیر استارتر عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 86 چاره اش فقط سالم خوری هستاینکه یبوست نگیریچیزای تند و ترش ممنوعچیزای حساسیت زا مث گوجه بادمجون ممنوع ... تومیوه ها چیا میخوری؟؟به من گفته حبوبات هم ممنوع
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 69938 تومیوه ها چیا میخوری؟؟به من گفته حبوبات هم ممنوع آهان اره حبوبات هم بدهمیوه انجیر بهقیسیاینا برای نرم کردنه شکم عالیهمن حبوبات رو میخورم چون آش و سوپ هم خیلی خوبهدکترم میگفت باید همیشه سر سفره آش و سوپ باشه برات خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
مامان؛شاهان مدیر استارتر عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 86 آهان اره حبوبات هم بدهمیوه انجیر بهقیسیاینا برای نرم کردنه شکم عالیهمن حبوبات رو میخورم چون آش و سوپ ... من انجیرم ممنوعم میوه فقط موز بقیه میوه هام سیب وبه که باید پخته باشه
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 69938 من انجیرم ممنوعم میوه فقط موز بقیه میوه هام سیب وبه که باید پخته باشه انجیر خیلی فیبر داره کهمن هم انجیر خشک کردم امسال هم یه قدری تازه تو یخچال نگه داشتم روزی ۲تا کهبخورم،اوکی میشم خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری