2777
2789
عنوان

دیشب خاستکاریم بود حرفای مادر پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 48 پست
الان بگو مهریه ک ۶۰ تا شد من بخاطرت کوتاه اومدمتوام بخاطر من کوتاه بیا نمیشه ک با خانوادم لج کنمبعدم ...

۶۰تا رو میگ بکن ۱۴ 

اصلا بحث من مهریه نیست من قرار بود۱۴ تا رو اوکی بکنم

ولی اون باید قبول میکرد 

اینک چهار تیک رو گفتن پسر بگیره زیاده رسم تبریز نیست خیلی پروعییییه بعدم گفتن شاید دختره نتونه بمونه تبریز نمیتونی هی بیایی تهران 

من میرم تبریز من چ خاستکارای ک نداشتم و بخاطرش رد کردم و حرفی نزدم خدایا 😞

عزیزم کارت خیلی سخته. خیلی فکر کن . درسته ۴ سال براش وقت گذاشتی ولی حرف یه عمر زندگیه.

ببین خود این آقا و شرایطش پسر خوبیاش چیه . بدیاش چیه.

ماها شناختی روش نداریم شاید انقدر ماه و آقا و با اخلاقه که نکات منفی رو می‌تونی چشم پوشی کنی.

فقط درباره خودت ، حس می‌کنم خیلی دست پایین گرفتی که خانواده ش هول برشون داشته. هنوز نیومده برای عروسی نگرفتن و مهریه پایین رضایت دادی حالا اومدن باز طاقچه بالا گذاشتن که جهزیه هم صفر تا صد با خودت. به نظرم تو این مسایل کنار نیا حتی بحث یه عروسی جمع و جور هم پیش بکش که بعدا حسرت نخوری.

درباره غربت تو شهر دیگه و دور از خانواده هم حسابی فکر کن. من تبریز چندبار رفتم همه چیز خوبه مردم با کلاسن پیشرفته ن اما خود دوستن یعنی یکم تعصب دارن روی خودشون بقیه رو راحت نمی‌پذیرن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۶۰تا رو میگ بکن ۱۴ اصلا بحث من مهریه نیست من قرار بود۱۴ تا رو اوکی بکنمولی اون باید قبول میکرد اینک ...

خب ارعهه واقعاا

ولی رسومات متفاوته شما دو نفر از قبلش باید هماهنگ میکردید

الانم دیر نیست بگو همینه ک هست جهاز ما رسممونه پسر بگیر ۴ تیکه رو 

اگ بخوادت قبول میکنه

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚