2777
2789
عنوان

دوستم داره عروس میشه حسودیم میشه

232 بازدید | 19 پست

کلی با ذوق برامون از انتخاب لباس عروس و کفش و... گفت،گفت آره ده تا جا رو گشتم واسه لباس عروس،کلی مدل ناخن دیده بود،کلی دنبال تالار و باغ گشته بود،خونوادش خوشحال و پیگیر و....

بعد من که خواستم عروسی کنم،عروسیم تیر ۴۰۲ بود،عمم آبان ۴۰۱ یهو سرطان مغز گرفت و زیر عمل فوت کرد،مادربزرگمم بعد بله برونم فوت کرده بود،بعد بابام میگف عروسی نگیرین،عقد نکنین،...انقدم تو مخم رفتن که حتی واسه عقدم لباس سفید نداشتم مثل بقیه دخترا.با مانتو رفتم.چون بابام کلی ادا اطوار درآورده بود.واسه عروسیمم انقد بی ذوق بودن و اصرار کرده بودن که کنسل بشه لباسم و اکسسوریا و اینا رو خیلی براش نگشتم و دومین مزونی که دیدم سفارش دادم.لباسم خیلی خوشگل بودا،ولی نگشتم براش خیلی.واقعا یه چیز دیگه اس که عروس و داماد با ذوق تدارک ببینن مراسمشونو.ما خیلی تنها و خاک تو سر طور عروسی کردیم.عروسیم خیلی خوب بود ولی روح نداشت انگار الان که مقایسه میکنم با مال دوستم.مال اونا اقتصادیه ولی همشون خیلی خوشحالن و خونواده دختر حامی.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

بعد اون وقت دم عروسی من بابام با همسرم سر ماشین ظرفشویی دعوا میکرد

چون ما میخواستیم چن تا مغازه ببینیم،بابام میگف من خسته ام😑😑

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه عروس شدنم مگه حسادت دارهمهم انتخاب درستهساید دوستت وارد یه منجلاب شده

نحوه مراسماشو میگم

واسه من هیشکی ذوق نداشت

هیشکی هم جدیم نمیگرفت

حتی پرده جهیزیه هم دلم میخواست حریر سفید بخرم واسه اتاق خوابام،خالم مامانمو گول زد بردش بازار یه سری پرده آشغال عهد دقیانوسی گرفت که آخرم کندمشون و دوباره پرده خریدم😑

حتی سلیقمم براشون مهم نبود

حسودی نمی کنی

یاد رفتارهای ناجور بابات افتادی

داغت تازه شده 

خدا به خودت و دوستت خوشبختی بده

سختی های زندگی همه یه جور نیست 

مقایسه نکن

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 
نحوه مراسماشو میگمواسه من هیشکی ذوق نداشتهیشکی هم جدیم نمیگرفتحتی پرده جهیزیه هم دلم میخواست حریر سف ...

ولش بابا گور پدرشون

تو لحطه زندکی کن

از امروز لذت ببر

گذشته مثل غذایی که خوردیم و تحویل دسشویی دادیم تموم شد رفت دیگه برنمیگرده

همون دوستام مطمئن باش کلی عقده ها و حسرت ها تو دلش مونده

بابات باید فامیل هاش رو دعوت نمیکرد نه اینکه بگه مراسم نگیرین

دعوتم نکردیم آخه همشونو

چون ما خودمون تهرانیم،عروسیم مشهد بود،شرایط نداشتم همه رو بگم.آخه یه اخلاقیم داشتن فامیلام که توقع داشتن فکر اسکانشونم باشی.مثلا اون یکی عممو نگفتیم که پرجمعیت بودن و شر میشدن.از طرف بابام فقط یکی از عموهام با پسرش اومد که اونام آدمای خوبین و خودشون جا جور کردن واسه موندن.

2810