2777
2789
عنوان

استرس زیادی دارم با شوهرم دیروز کلی دعوامون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 101 پست
ابن گرونی کی ربع سکه میده بنظرم عروسیا باید کنسل بشه کی پول عروسی گرفتن داره کی پول کادو و لباس و آر ...

جو گیر شده ننه شوهرم.چون طرف خودشه..میخاد ربع سکه ببره‌.

چرا؟ چون دوازده سال پیش برا عروسیه خواهرشوهرم ..اونا ربع سکه دادن‌و خواهرشوهرمم ربع سکه رو برا خودش برداشته

اره عزیزم.بخام میتونمه با پول خودم بخرم همه چی.حتی ارایشگاهم برم‌ولی شوهرم بدتر از اینم میشه.‌‌‌.و ز ...

چی بگم شوهرتو‌ میشناسی شاید حق با تو باشه

اما من اینجور خرجارو خودم میکنم هیچوقت به شوهرم نمیگم،شوهرمم می‌دونه پول دستم باشه اصلا بهش نمیگم،وقتی بگم پول بده می‌فهمه که پول تموم کردم بهم میده،شاید اگه خسیس بود منم مثل تو رفتار میکردم نمیدونم چه کاری درسته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینا با هم لج کردن الان 

هم عقد میرن هم عروسی اون وقت تو میمونی بدون لباس

بیا برو پارچه رو بده به خیاط 

خیاط که الان دستمزد نمیخواد 

موقع تحویل باید بهش بدی 

تا اون موقع از شوهرت پول میگیری

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
چی بگم شوهرتو‌ میشناسی شاید حق با تو باشهاما من اینجور خرجارو خودم میکنم هیچوقت به شوهرم نمیگم،شوهرم ...

شوهر منم اگه خسیس نبود و ادم بود.منم اینجوری نمیکردم..

شوهرم دیگه نمیره عزیزم.گفت هیچ کدوم نمیرم‌..

تا اون موقع نظرشون عوض میشه مگه میشه عقد و عروسی فامیل نزدیک نرفت...

بازم خودت میدونی

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
شوهرم دیگه نمیره عزیزم.گفت هیچ کدوم نمیرم‌..

تهش اینه که اگه نرین کت و شلوار رو برای یلدا میپوشی یا برای عید...

تا اون موقع نظرشون عوض میشه مگه میشه عقد و عروسی فامیل نزدیک نرفت...بازم خودت میدونی

داییشو که از اول هی میگفت چون عروسیه من نیومده نمیخام برم‌.ولی میدید من دلم میخاد برم.نرم شده بود.

یهو این مراسم اومد جلو این قاطی کرد این گدا گشنه..این گدا زاده

داییشو که از اول هی میگفت چون عروسیه من نیومده نمیخام برم‌.ولی میدید من دلم میخاد برم.نرم شده بود.یه ...

من یاد گرفتم که تو رابطه شوهرم با فامیلاش دخالت نکنم و بذارم خودش تصمیم بگیره که کجا بره کجا نره چقدر کادو بده... بالاخره بهتر از من میشناسه اونا رو 

اگه نظر شوهرت به نرفته بگو باشه دخالت نکن... 

اره عزیزم دیگه کنسل شد...کو ن لق همشون

غصه پارچت رو هم نخور 

چهار ماه دزگه گرون میشه 

ایشالا میدوزی و به خوشی میپوشی🤩🥳

غصه پارچت رو هم نخور چهار ماه دزگه گرون میشه ایشالا میدوزی و به خوشی میپوشی🤩🥳

فدات بشم.با خداروشکر نی نی سایت هست ادم میاد یه درد و دل میکنه یکم غم دلش کم میشه

خیلی اصلا انگار قلبم تیکه تیکه شده..این شوهر سالها خون به جیگرم کرده

بخاطر رفتار شوهرت بهت حق میدم ناراحت شی 

ولی داغون دیگه نه ولش کن دیگه اینجور بار اومده تو زندگی 

الانم بهتر که اینجوری شد نرو تو یواشکی لباستو بده برات بدوزه بعدا استفاده کن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
2810