2777
2789
عنوان

از موقعی که عقد کردم باید برای خرید یه چیپس جواب پس بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1252 بازدید | 49 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از آرامش و آزادی و احترام خونه پدری سیر میشین که با هر بیشعوری ازدواج کنین اندازه گاو نمیفهمه نفقه جز وظایفش هست نمیده تا دستو بالتو ببنده هفت خط عالمه تا آخر عمر گرفتاری اگه اجازه بدی به این کارش ادامه بده پیر میشی

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
از آرامش و آزادی و احترام خونه پدری سیر میشین که با هر بیشعوری ازدواج کنین اندازه گاو نمیفهمه نفقه ج ...

دقیقا 

خودش میخره ولی پول نمیده

میخواد زنش ذره ای استقلال نداشته باشه 

از اینجور ادما باید ترسید 

سرکار گذاشتی مارو اخه تا وقتی تهیه میکنه چرا از ننه بابات میگیری؟

خب بعضی موقع ها ادم یه چیزی میخواد بخره ،که دوست نداره به کسی بگه یا همیشه نمیشه که زنگ زد یا به شوهرم بگم فلان چیزو بخر 

از موقع ای که عقدم عذاب خیلی کشیدم ولی دیگه یهو از یجا به بعد بی تفاوت شدم 

ولی دلم برای سرکار رفتنم خیلی تنگ شده 

من میگم هزار تومنی که آدم خودش درمیاره از ۱۰۰ میلیون شوهر و پدر مادر بیشتر می ارزه

دقیقا خودش میخره ولی پول نمیدهمیخواد زنش ذره ای استقلال نداشته باشه از اینجور ادما باید ترسید

بعضی زنا دوست دارن زیر سلطه باشن به غر غراشون توجه نکنین چون منفعل هستن و فقط اعصاب مارو بهم میریزت 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
2810