2777
2789

من پوستم چربه پیشونیم همیشههه اینجوری زیرپوستی میزنه خالی هم نمیشه اعصابم خورد میشه 

چیکار کنم بره فقط ۴ جلسه میکرودرم کردم یکسال رفت 

نیاسینامید خوبه؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

ضد جوش نیاسینامید 

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر تولد یک سالگی  دختر نازم ❤️✨خونمان را غلیظ تر کرده ✨ زخممان را عریض تر کرده ⛈️سر به دنیای شاعری بردیم ✨ شعر ما را مریض تر کرده ⛈️       دختری که عاشق شعر و دنیای شاعریه🫢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برو دکتر جوشات سرسیاه و زیرپوستیه درمان داره بلاخره حتما برو دکتر

رفتم دکتر بابا میگم که میکرودرم کرد همشون دنبال پولن 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

ضد جوش نیاسینامید

ضد جوش نیاسینامید چه مارکی ؟ و اینکه برای لک هم خوبه؟ یکدست میشه پوستم؟

زیرپوستی معمولا بخاطر چربیه پیشونیت چربه؟کاربر معصومه رو پیدا کن بهت کمک میکنه

آره خیلی چربه دست میکشم چربیش معلمومه

الان معصومه رو تگ میکنم

دکترتو عوض کن اگر تهرانی برو دکتر مرتضی محمدیرامین ربانی

تهرانم 

کجا هستن این دوتا؟

یه بار از یه متخصص پوست و مو شنیدم که جوشای اینجوری پیشونی که یک اندازه نسبتا ریز و زیرپوستی ان اکثرا جوش قارچی آن که به خاطر رشد بیش از حد مخمر های طبیعی پوست ایجاد میشن.

شامپو ضد شوره کودکان بگیر هر موقع میری حموم هم سرتو یه دور باهاش بشور هم پیشونی ت رو بشور و بذار کف ش چند دقیقه رو پوستت بمونه. درست میشه

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀
یه بار از یه متخصص پوست و مو شنیدم که جوشای اینجوری پیشونی که یک اندازه نسبتا ریز و زیرپوستی ان اکثر ...

واقعا؟؟ آخه من ریزش موهم دارم بیشتر نشه ریزشم با این شامپو؟

جفتشون شرق تهران هستن یکیش تهرانپارس یکیش رسالت

مرسی از لطفت 

2810