2777
2789

دچار شک شدید هستم و افکار پریشان 

ی دقیقه خوشحالم ی دقیقه گریه بعد گریه پا میشم می‌رقصم و از خنده دیگه رو زمین می غلتم

با کوچکترین کاری عصبی و جیغ داد میکنم و کتک میزنم باز ب دقیقه نرسیده گریه میکنم ب خاطر رفتارم 

با یک روان شناس حرف زدم بهم گفت حتما باید بری پیش روان پزشک و احتمال خیلی زیاد بهت دارو بده تا خوب بشی

دلم نمیخاد برم شوهرم نمیزاره دلم برا شوهرم میسوزه میترسم آخر از دستم فرار کنه بره با ی زن دیگه

چیکار کنم ب نظر شما 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خودت اگه بخای میتونی حالتو بهتر کنی، لطفا کمتر از گوشی استفاده کن بجاش هر روز پیاده روی کن، اگه میتونی با دوستات برو بیرون، تو خونه موندن و گوشی به دست شدن سمه سم، خودمم بعد سه سال الان یکم بهترم با هزار تا نذر و نیاز 😮‍💨😮‍💨😮‍💨

منم همینطوری ام یعنی برم روانپزشک؟ عصر با شوهرم دعوام شد هرچی تونستم گفتم الانم از پشیمونی دارم سکته ...

منم همینم تو دعوا با شوهرم کتکش میزنم و هزار جور حرف مضخرف اونم فقط نگام می‌کنه و میاد باهام شوخی میکنه

عزیزم خودت اگه بخای میتونی حالتو بهتر کنی، لطفا کمتر از گوشی استفاده کن بجاش هر روز پیاده روی کن، اگ ...

بیرون هم میرم خودمو با دیگران مقایسه میکنم بدتر اذیت میشم 

2810