2777
2789
عنوان

شما باشین چه می کنید

150 بازدید | 19 پست

سلام بر همه شما بزرگواران

راستش هیچکسی نبود تا بخوام باهاش درد و دل کنم جز کاربرای مهربان اینجا ✋

من عادم عادی نیستم ، یعنی یه تفاوت های اساسی با بقیه داشتم از کودکی 

البته منظورم نقص نیست ، علایق و روحیات خاص 

مثلا با اینکه هیچ کدوم از خانوادم هرگز اهل مطالعه نبودن من از سن کم اهل مطالعه و عاشق مسایل علمی بودم 

اولین کتابم رمان موریس مترلینگ بود و هنوزم دارمش ، برای شش سالگیم اونموقع می دادمش دیگران برام بخونن 

همین غیر عادی بودن هم باعث شد مسیر زندگیم خیلی عجیب باشه که اینجا نمی شن گفت 

اما مشکلم من اینه که خیلی خیلی تنها هستم و دارم می پوکم 

خیلی هم عاطفیم ، مادر و پدرمم سالهاست پیش من زندگی نمی کنن 

دیگه دارم می ترکم از غم 💔

درونگرایی اینجور آدمها اکثرا حس تنهایی دارن چون دوست شدن با بقیه براشون سخته

از یه سنی به بعد غمها دیگه برای نرسیدن و نداشتن نیست..!! بلکه برای اینه که اون زمانی که واقعا میخواستی،نرسیدی و نداشتی و حالا که رسیدی و داری، میبینی چقدر غم انگیزه که دیگه هیچ مزه ای نمیده...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من درونگرا نیستم ، enfj هستم اتفاقا برون گرا و خوش مشربم 

اگرچه زیاد تنهام و تو تنهایی و فکر غرقم ولی خب 

من درونگرا نیستم ، enfj هستم اتفاقا برون گرا و خوش مشربم اگرچه زیاد تنهام و تو تنهایی و فکر غرقم ولی ...

برم گوگل کنم ببینم enfj چیه بعد میام جواب میدم

از یه سنی به بعد غمها دیگه برای نرسیدن و نداشتن نیست..!! بلکه برای اینه که اون زمانی که واقعا میخواستی،نرسیدی و نداشتی و حالا که رسیدی و داری، میبینی چقدر غم انگیزه که دیگه هیچ مزه ای نمیده...

عزیزم کسی که درونگرایی تنهایی رو دوست داره و در تنهاییشم احساس تنهایی نمیکنه

کسی که از تنهاییش ناراضیه نشونه واضح درنگرا نبودنشه

عزیزم کسی که درونگرایی تنهایی رو دوست داره و در تنهاییشم احساس تنهایی نمیکنهکسی که از تنهاییش ناراضی ...

بیشتر از اینکه تنهایی اذیتم کنه 

اینکه کسی عمیقأ کنارم نیست آزارم می ده

عزیزم کسی که درونگرایی تنهایی رو دوست داره و در تنهاییشم احساس تنهایی نمیکنهکسی که از تنهاییش ناراضی ...

برای من تنهایی اذیت کننده است بااینکه درونگرام

خب دوستی رفیقی، فامیلی، خواهری برادری کسی ندارین

دوست و آشنا زیاد دارم اما عمیق نیست 

آدمی که عمیقا درکم کنه ، مغرور نیستم اما بگم هر کسی رو شایسته دوستی عاطفی نمی دونم 

البته بگم که فامیلامون چند ساله نمی بینم و تقریبا بجز مادر بزرگم کسی ندارم که باهاش صحبت کنم تو فامیل و خانواده 

2810