lپریlas مدیر استارتر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 66 عنوان خوش قلب های سایت …🙂✨ 63 بازدید | 6 پست میشه از ته دلت برام دعا کنی!:)))برام آیه الکرسی بخونی یا صلوات بفرستی واسه نیتم؟الهی هزار برابرش به خودت برگرده🌸پر رزق و روزی و عاقبت بخیر باشید🦋 “اینجا هستم تا حس خوب و نیتهای خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚 امروز | 01:35 18 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرتغال_افریقایی عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 5006 البتهتوام برای من دعا کن خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰
بلووووووط عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 819 آیت الکرسی خوندم 🥺🌹 النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند)
lپریlas مدیر استارتر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 66 آیت الکرسی خوندم 🥺🌹 فردا شروع اتفاق های خوب باشه برات❤️🙂 “اینجا هستم تا حس خوب و نیتهای خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚
بلووووووط عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 819 فردا شروع اتفاق های خوب باشه برات❤️🙂 ممنونم بابت دعای قشنگت عزیزدلم🥺❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند)
lپریlas مدیر استارتر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 66 ممنونم بابت دعای قشنگت عزیزدلم🥺❤️ خواهش میکنم✨ “اینجا هستم تا حس خوب و نیتهای خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚