2777
2789
عنوان

کمککککککک خانمایی که از ترشح سر در میارن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 22 پست
ب جای قرص و دارو۶ ماه قرص ویتاگنوس بخورو ۳ ماه هرشب تزریق عسل زیتون واژینال

ویتاگنوس برای چه مشکلی هست؟

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره همیشه اضافه وزن دارم

شما تا با پیاده روی و رژیم کم کربوهیدرات و کم شکر لاغر نکنی، درمان نخواهی شد!!! رک بهت بگمممم.    با امپول فقط،خودتو ناقص میکنی. بجای اینکارا از،فردا روزی ۱ساعت راه برو و برنج و نون و شکر کم بخور. گوشت زیاد بخور و تخم مرغ. لبنیات هم محدود کن.درمان میشی

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
شما تا با پیاده روی و رژیم کم کربوهیدرات و کم شکر لاغر نکنی، درمان نخواهی شد!!! رک بهت بگمممم. با ...

یعنی تا آخر عمرم این کارا رو بکنم ؟ در واقع اصلاح سبک زندگی کنم ؟

آخه من تا الان ۲ بار این کارا رو کردم 

و وزنم متناسب شد همه چی عالی 

بعد ی مدت دوباره برگشتم به سابق ☹️

عاشق پیتزا 🍕❤️

یعنی تا آخر عمرم این کارا رو بکنم ؟ در واقع اصلاح سبک زندگی کنم ؟آخه من تا الان ۲ بار این کارا رو کر ...

بله محبوری. عادت میکنی. دختر من ۱۱سالشه،۲۰کیلو هست لاااااغر و ریز و ضعیف. این مشکل رو داره و ارثیه. مجبوره سبک زندگیشو سالم کنه. اون میتونه,پس شما هم میتونید. مثلا امروز لب به برنج و نون نزد و گوشت و مرغ رو خالی خورد و شیرینی هم فقط یک دونه خورد.منم وزنمو رسوندم ۶۰ و سعی میکنم خودمو نگه دارم. این مشکل خیلییییی زیاد شده.فقط منو شما نیستیم.

بله محبوری. عادت میکنی. دختر من ۱۱سالشه،۲۰کیلو هست لاااااغر و ریز و ضعیف. این مشکل رو داره و ارثیه. ...

عه منم باید به ۶۰ برسم 

اون سری ۷۰ بودم 

الان این سری تا ۶۵ رفتم 

عاشق پیتزا 🍕❤️