ولی اگه حقوق یا درامدتون کفاف زندگی معمولی میده و میتونین قسط بدین فک کنم فرشای دستبافت رو قسطی هم میدن معمولیاشو
چون یه جا ما پرسیدیم فرش ۱۲متری ماشینی رو گفتن ۲۰تومن همین ۱۲۰۰شانه و تراکم فک کنم ۳۶۰۰ خیلی گرونن لعنتیا خیلی هم نازک و سرودن رو سرامبک
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
۳تا ۱۲؟نمیدونم والا ولی اگه حقوق یا درامدتون کفاف زندگی معمولی میده و میتونین قسط بدین فک کنم فرشای ...
اره خیلی گرون شده تابستون پول کنار گذاشتم 60 و خورده بود هی ایراد اورد نگرفتم هم قیمت ها بالا رفت هم پولم خرج شد ازش. قسط هم رفتم میگه نه اینا نازکن و فلان...
ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اره خیلی گرون شده تابستون پول کنار گذاشتم 60 و خورده بود هی ایراد اورد نگرفتم هم قیمت ها بالا رفت ه ...
فرش خریدن خیلی سخته باید خیلی بگردین اصلا قیمتا یکی نیست نه تو ماشینی نه تو دستبافت بدبختی اینه آدمم از هیچ کدوم سر در نمیاره🤦
ولی اگه هدف قسطی خریدنه بگردین فرشای دستبافت و قسطی میدن و البته چند مورد دیدم بافت کرمان و همدان که قیمتشون به نسبت ارزونترم بوده
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
دستباف 1 دونه ش هم نمیتونم خیییلی گرون🥲 والا از خدام
کدوم نقشه هاشو پرسیدین؟ ما چند سال پیش دونه دونه قسطی خریدیم یعنی میومدین خونمون همه رنگ داشتیم تو خونمون ولی به نظرم ارزششو داشت با اینکه فرشای گرونی هم نبودن مثلا زمانی که ما میخاستیم فرشامونو عوض کنیم دستبافتچ خریدیم جفت شش متری ۵۵تومن در حالی که ماشینی هم بود اونی که ما میخاستیم ۲۵تومن همون نصفشو نقد دادیم بقیشو قسطی میدن الآنم میخایم کناره قسطی بخریم😂🤦
کلا زندگی کارمند قسطه قسط