2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرحبا ریاض

مرحبا عربستان

در دو سه سال گذشته عربستان چنان از این رو به آن رو شد که دیگه نمیشناسیش!

قوانین خودش رو کمی تغییر داد، وضعیت زنان رو بهبود داد، اقلیم رو دستکاری کرد. الان هم داره با فعالیت‌های فرهنگی و اقتصادی بین‌المللی دروازه‌های خودش رو به سمت جهان مدرن باز می‌کنه.

کشورهای حاشیه خلیج فارس به سرکردگی عربستان ابرقدرت‌های جهان آینده هستن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بدرد لای جرز دیوار تن نمیخوره عربستان گاو شیرده غرب وآمریکاس  مگه فلسطین رو نمیبینه چه بروزش اوردن مثلا برادرن عربن ازترس آمریکا اهم نمیکنه تازه با اسرا۶یل هم همکاری میکنه بیغیرتا

عرب نیستم اصلا ولی خب با همین تفکر بدبخت شدیم

اگر خوشبختی این دلقک بازیا و زیر پا گذاشتن حرمت کعبه و ساخت کاباره است بزار بدبخت خطاب بشیم اوکیه

همین عربستان ۸ سال تموم خون یمنی ها رو ریخت محاصره غذایی کرد نوزدا از گشنگی تلف شدن 

از جانی ها حمایت نکنیم

هنوزم همونطورن 

تغییری نکردن 

به این بزن و برقصا نگا‌نکن پوچن پوچ

🍉🇵🇸 free Palestine 

عرب نیستم اصلا ولی خب با همین تفکر بدبخت شدیم

دقیقا. 

ببین عربستان از نظر نظامی توانایی آنچنانی نداره. ولی رو گنج خدادادی داره. هم قطب اسلامه هم نفت خوبی داره. با استفاده از همین ثروتش اومده جاهایی که می‌تونه جای پای خودش رو محکم کنه سرمایه‌گذاری کرده. آوردن رونالدو و مسی، فعالیت‌های تفریحی و فرهنگی جهانی، اصلاح قوانین.

خیلی زود تبدیل به یه قطب میشه که مهاجران و سرمایه‌های مستعد انسانی مشتاق میشن خودشون‌ رو اونجا هزینه کنن‌.

عربستان به جای شاخ و شونه کشیدن و بلوف زدن تصمیم گرفته یا جهان صلح کنه تا قدرت پیدا کنه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

2810