2777
2789

روحیه دادن بلد نیستم فقط شرایط خودمو میگم. من فروپاشی روانی رو به مدت سه سال هر روز و هر ثانیه تجربه کردم. در حال انجام هرکاری جسمم اونجا بود اما فکرم در حال عذاب. بزرگنمایی نمیکنم وقتی بیدار بودم حتی ثانیه ای آرامش نداشتم اخر شبام انقدر گریه میکردم تا خوابم ببره. ولی گذشت. دیگه اون ادم سابق نیستم. بلکه هزار برابر قوی ترم. البته من به ارزش و قدرت خودم ایمان داشتم و میدونستم این رنج حقم نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من روزااای خیلییی بد داشتم اصلا الان باور ندارم ک اون روزا تموم

اون روزا فکر میکردین که این روزای سیاهتون تموم میشه؟

شمام احساس میکردین این تاریکی برای همیشه زندگیتونو گرفته و نمیره؟

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.

20سالگی خیلی زوده برای افسردگی و نا امید شدن...من ۲۸ سالمه و گاهی مسیری که اومدم رو نگاه میکنم و مثل تو فکر میکنم چقدر اشتباه کردم...چقدر فرصت از دست دادم....

اما خوب اینکار چه فایده ای داره؟

هر چی زودتر تصمیم بگیرم عادتهای بدم رو کنار بذارم،زودتر به نتیجه میرسم.

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

اون روزا فکر میکردین که این روزای سیاهتون تموم میشه؟شمام احساس میکردین این تاریکی برای همیشه زندگیتو ...

من کات کردم ی رابطه طولانیو. داشتم ب جنون میرسیدم ختی ایست قلبی کردم....فک نمیکردم هیچ وقت یادم بره

اسی من ی مدت قرص خوردم و با ورزش و باشگاه خودمو خفه کردم تا بهتر شدم

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!
روحیه دادن بلد نیستم فقط شرایط خودمو میگم. من فروپاشی روانی رو به مدت سه سال هر روز و هر ثانیه تجربه ...

شمام فکر میکردین روزای سیاه و بد زندگیتون قرار نیست هیچوقت تموم بشه؟

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.

فقط میتونم بهت بگم گوشه ی اتاق و خونه نشین 

اگه افسردگی داری باید خودتو مجبور کنی داخل جمع قرار بگیری بیرون بری پیاده روی کنی تا بهتر بشی 

اشتباه هم همه دارن کی بی اشتباهه 

بشینی به این چیزا فکر کنی بهترین روزای جوونی رو از دست میدی

2810