2777
2789
عنوان

جنین مشکوک به سندروم داون

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 50 پست
اهل کدوم شهری چرا رفتی تهران

من شهرستانم خودم تهران نرفتم گفتن نمونه ها رو می‌فرستیم تهران، گفتن دو تا سه هفته طول می‌کشه جوابش بیاد اما ده روزه اومد معتبر ترین آزمایشگاه ژنتیک شهرمون رفتم دکترم پیشنهاد داد ۶ تومن هم هزینه گرفتن گفتن با بیمه نیست و آزاده فاکتور دادن ولی هنوز بیمه تکمیلی چیزی برامون واریز نکرده شاید آخر این ماه یه مقدار شو بدن

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)

عدد انتی چند بود؟

بیشتر عدد آن تی مهمه

منم ریسک زد سلفری دادم مشکلی نبود

اما چون عدد ان تی پایین بود خیالم راحت بود

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تمام زندگیم پسرم،من برات میمیرم نفس مامان❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلیا حتی خودشون اختیاری برا اطمینان میرم سلفری، راستی جنسیت جنین رو هم مشخص میکنن دقیق برات

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)
عدد انتی چند بود؟بیشتر عدد آن تی مهمهمنم ریسک زد سلفری دادم مشکلی نبوداما چون عدد ان تی پایین بود خی ...

دقیقاً

منم سونوم عالی بود تیغه بینی رو دیده بودن و آن تیم هم ۱/۹ بود خود دکترمم گفت سونوت عالیه نترسحتی با دکتر آزمایشگاه هم صحبت کردم گفت با این سونو و ان تی احتمال زیاد سالمه، از هر ۱۰ نفری که میان سلفری شاید یه نفر بچه ش مشکل داشته باشه

من شهرستانم خودم تهران نرفتم گفتن نمونه ها رو می‌فرستیم تهران، گفتن دو تا سه هفته طول می‌کشه جوابش ب ...

تازگیا المان نمیفرستن تهران انجام میشه

آزمایشگاه شهرتون نمونه رو میگیره میفرسته تهران دو هفته بعد جواب میاد ما بیمه تکمیلی بودیم ۵۵۰۰ رو برگردوند

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تمام زندگیم پسرم،من برات میمیرم نفس مامان❤️

خود دکتر گفت فاکتور سن و وزن خیلی برا ریسک غربالگری مهمه.

شما ریسکت چنده؟

من ریسکم ۱ به ۱۵۸ بود که یعنی از هر ۱۵۸ جنین مشابه من و بچم فقط یه نفرش ممکنه مشکل داشته باشه.

بازم برا اطمینان خودت تو نت سرچ کن تست سلفری یا ریسک بالای سندرم داون تو غربالگری اول ببین چند نفر گفتن که همینجور بودن و بچه سالم بوده تا خیالت راحت بشه

مگه هزینه سلفری چقدره؟

یک سال و نیم پیش ۴۵۰۰

با همه حاضرجواب و سگ اخلاق ولی با تو خوش زبون و مهربونم تعجب میکنم آخه چرا انقد صبورم ؟ چرا واسه چیزایی ک ناراحتم میکنن باهات دعوا نمیکنم؟نمیترسمااا ولی نمی‌دونم چمه شاید دوست داشتن باشه ولی حیف عشق من که داره خرج آدمی میشه ک تو افکارش داره با یکی دیگه زندگی می‌کنه:»

به نظر من که تا حد زیادی م ا ف ی ا ی پزشکیه و کلک پول ولی خب نمیشه بیخیال بود باید بریم آزمایشات تکمیلی که خب سلفری کاملا بی خطره

خیلیا حتی خودشون اختیاری برا اطمینان میرم سلفری، راستی جنسیت جنین رو هم مشخص میکنن دقیق برات

تو سیزده هفته جنسیت معلوم میشه یانه .از دکتر سنو پرسیدم گثفت معلوم نمیشه

2810