2777
2789
عنوان

اول مطمعن شید به عشقتون نمیرسید بعد با یکی دیگه ازدواج کنید 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 33 پست

قابل درک نیستن برام اینچیزا

عاشق واقعی نمیره بایکی دیگ که!

کلا اگ رابطه ای عمیق دو طرفه باشه جدایی پیش نمیاد و هردو تلاش میکنن برسن ب هم اگ هرکدوم شل کرد وکوتاه اومد یعنی عشقی نبوده

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی همون پسرخاله اتاومدن خواستگاری خواهرت؟

بله

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻

قابل درک نیستن برام اینچیزاعاشق واقعی نمیره بایکی دیگ که!کلا اگ رابطه ای عمیق دو طرفه باشه جدایی پیش ...

عزیزم خونوادهدی عشق من خیلی مخالفن چون عشقم ازم سه سال کوچیکه خیلی باهاشوو صحبت کرده اگ راضی نشدن ینی عشقم باوجود اینهمه دوست داشتن منو نمیخاسته ؟کلافه م بخدا 

نه بهت قول میدم باهاش به حایی نمیرسیدی من حس قوی دارم

با شوهرم به جایی میرسم الان که حامله شدم میفهمم بابای خوبی نمیشه حتی یه جورایی شوهر خوبی هم نیست

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻

چرا خالت ازشماخوشش نمیومدبعدخواهرتوبرا پسرش انتخاب کرده

دقیقا 

چرا خالت ازشماخوشش نمیومدبعدخواهرتوبرا پسرش انتخاب کرده

خواهرمم چون از عشق ما دوتا خبر داره قبول نکرد 

عزیزم خونوادهدی عشق من خیلی مخالفن چون عشقم ازم سه سال کوچیکه خیلی باهاشوو صحبت کرده اگ راضی نشدن ین ...

هرطور شده باید راضی کنه نباید کوتاه بیاد ب هرحال اگ واقعا عاشقه و دلیل مخالف خونوادش غیر منطقی

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
میدونی که داری خیانت میکنی؟

دست خودم نیست یهو میاد به فکرم 

اگر شوهرم یکم بهم توجه میکرد شاید اون به فکرم نمیومد

باز دمش گرم

بازم عذاب وجدان دارم میگم کاش هیچ وقت به خواهرم نمیگفتم 

پسره خانواده خوبی داره خوش برو روعه شاید خواهرم اگر نمیدونست قبول میکرد 

2810