2777
2789
عنوان

دیشب خاستگاریم بودددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1724 بازدید | 101 پست

اون وقت همسر من بیکار بود و شرایط اقتصادی جالبی نداشتن یه کلام گفتم ۳۱۳ تا گفتن آقا ۳۱۴ تا صلوات و شیرینی این خانواده داماد و ترسیدم والا معلومه اهل دو دوتا چارتان

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
دم پسر و خانواده پسر گرم ک پسرشونو بدبخت نمیکنن با سکه زیادوالا ۱۴تا هم یک میلیارده کی داره اخه

نداره 

هزار راه و روش پیچوندن هم هس 

در ازای سکه کلا باید حقوقش بگیره 

با خونه زمین ماشین 

نه سکه ای که الکیه و دل خوشنکه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرم اینه که حتی اگه میخوای یک درصد هم ببخشی حقوق معنوب خودت رو بگیری همسر شما در حالت کلی حق طلاق حق سفر خروج از کشور و حق سکونت و ولایت فرزندان رو در ازدواج داره سما هم بگو من این حقوقم رو میخوام مثل همسرتون 

[QUOTE=361500308] متاسفانه این طرف قضیه هم هست، من خودم به شخصه کسی رو میشناسم که شغلش مهریه است، بعد از جاری شدن OTE]

منم تو همین سایت دیدم خانمی خیانت میکرد و دنبال ماست مالی بود 

کاربرها بهش توپیدن بعد خانم با خیال راحت میگفت طلاق هم بده  ناچاره مهریه مو تمام کمال پرداخت کنه 

دم پسر و خانواده پسر گرم ک پسرشونو بدبخت نمیکنن با سکه زیادوالا ۱۴تا هم یک میلیارده کی داره اخه

دوست عزیز هیچوقت دولت نمیاد بگه 114 سکه رو به جا به خانم بده براشون تقسیم بندی میکنه و میگن هر ماه یه سکه کامل یا نیم سکه به خانم بدن 

۱۴ تا خیلی کمه قبول نکن 

تو فامیل ما خیلی کمش ۳۷۵ تا هست 

مال دخترعموم هم ۱۳۸۰ تا هست

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

علت چی؟ من از هردوطرف دارم نگاه میکنم شما میگید دخترا با زدن مهریه بالا به پسر اعتماد میکنن اما سوال ...

اعتماد نداره ازدواج نکنه

والا تو ازدواج عملا زن برده مرد حساب میشه انقد حق و حقوق از دست میده،آقا هم که مهریه ای نمیده،بخوادم بده قسط بندی میشه.فشاری والا بهش نمیاد.اکثرشونم تهش هیچی نمیدن.

مهریه نباشه کلا که دیگه افسار پاره میکنن مردای زندگی خراب کن که تعدادشونم کم نیس

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

خدایی۱۴تاکمه ولی۱۱۴معقوله امایکمم حق میدم به خانواده ی پسرنه درموردمهریه درمورداینکه چراپسرمیره خواستگاری هی خانواده ی دخترطاق بالامیزارن والاخانواده ی پسرم اززیربوته بلندنشدن بدم میادچه طرف دخترچه پسربخوان ازبالابه دیگری نگاه کنن

[QUOTE=361500308] متاسفانه این طرف قضیه هم هست، من خودم به شخصه کسی رو میشناسم که شغلش مهریه است، بع ...

تو این روزگار اگه واقعا ادم خوبی جلو پای ادم قرار میگیره نباید به خاطر یه سری طرحواره ها که نسل های قبل موندن از دست بدیم شون

خیلیا مهریه گرفتن

خیلیا هم مهریه دادن

باید یه مبلغ منطقی باشه، خصوصا تو این روزگار بد اقتصادی کشورمون

به نظر من 14 تا خیلی منطقیه

خصوصا اگه پسر کم سن و سالیه که هیچی هم از خودش نداره... 

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
چرا کمه ؟ اون پسرا اینده نگر نبودن دیگران هم نباید باشن؟

پسرایی که کمتر مهر میکنن مشخصه عاشق نیستن و مرد زندگی هم نیستن تا تقی به توقی بخوره میندازنت بیرون و طلاقت میدن پس فردا دهنت تو زندکی بستس هرچی بگی میگه ۱۴ تا میندازم جلوت برو خونه بابات 

۱۴ تا میشه ۷۰۰ ملیون به راحتی میشه داد ولی زنی که با ۷۰۰ ملیون جدا میشه آیا میتونه برای خودش و فرزندش یه خونه کوچیک بگیره و زندگی رو شروع کنه؟؟

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

2810