2777
2789
عنوان

دیشب خاستگاریم بودددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1724 بازدید | 101 پست
بله اون زمان سکه ارزون بودیادمه طلا خریدم گرمی ۱۱هزارتومنولی الان ۵میلیونه

الان هم توو خانواده ما کمتر از ۳۰۰تا سکه مهر نیس.

اون زمان هم کسی واسه مهریه حساب کتاب نمیکرد که چن تومن میشه.

الان همه اهل حساب وکتاب شدن

من بودم بهمش میزدم .. مگه سر کالا دارن معامله میکنن .. برای من 114 تاس .. چرا مثلا باید بگن کمتر .. از الان به جدایی فکر میکنن .. یا مادر احمقش میگه پسر من خاطر خواه دختر داره .. مطمئن باش تو زندگی هم همین حرفارو بهت میزنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد پررو و وقیح بودن خونوادش

اصلا آداب معاشرت بلد نیستن

والا ما مهریه ای که گذاشتیم خونواده همسرم هیچی نگفتن

البته مال من ۷۰ تا بود و همینو گفتیم

ولی منظورم اینه که حرفم نیاوردن توش

بعدم خیلی بی کلاسیه که بگی واسه پسر من دختر ریخته

تعیین مهریه هم با خونواده دختره،نیومدی جنس ببری که چونه بزنی

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

خب اسی اشتباه کردی 

وقتی از اول با کم راه اومدی همون کم بسته میشه 

و اگه واقعا مشکلی نداری 

یاید خانوادت از قبل راضی میکردی 

مورد بعد احتمالا بابات نشسته 

۳ ساعت از تو تعریف کرده

اونم گفته ما ول معطل شما نیستیم

که کارتون جالب نبوده

من بودم باتوجه به رفتار پدر مادرش و اینکه دارن مهریه رو کم میذارن بیشتر فکر میکردم 

دوستین باهم؟

از الان دارن میگن مهریه ی کم و رسممونه و...

پسر ما خوبه دختر براش زیاده و...

بعدا چی میخوان بگن؟

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤

اسی دو راه داری 

۱۴سکه با حقوق ازدواج

۱۱۴سکه بدون حقوق ازدواج

سکه و وضعیت اقتصادی کشور هم درست نمیشه ک هیچ روز به روز وخیم تر میشه همین سکه الان نزدیک ۵۰تومنه می بینی سال دیگه به ۱۰۰تومن هم میرسه هیچ ادم عاقلی هم نمیاد این همه تو رندگی از خوشی و تفریحاش بزنه پس انداز کنه مال ذخیره کنه بعد راحت بده به یک دختر که دیگه تو زندگیش نقشی نداره (طلاق) یکم انصاف داشته باشید

به خدا پسرا الان خیلی راحتن بگن مثل اروپایی ها : حقوق برابر - کار داخل خانه برابر-خرج خانه هم برابر 

اینجوری نگران نیستن به خاطر طلاق و جدایی مال و سرمایه شونو دودستی تقدیم یه ادم دیگه کنن 

دختر پشتوانه مالی بذست میاره از اون طرف پسر پشتوانه مالیشو از دست میده

مهریت عندالمطالبس؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

خب اگه بنا به بخشش بود ۱۴ رو می بخشیدی نه ۱۰۰ تا بعدم از جای دور فرق داره دختر بلید پشتوانه داشته باشه شاید فامیلی رسمشونه ۱۴ تا آخه چیه 

بعدم عزیزم مادرش همین الان خودشو نشون داد وای به بعد ازدواج که بالا چشم پسرش و بگی ابرو میگه بفرما زن زیاده واس پسرم در کل حس قشنگی نگرفتم

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
یعنی چی حقشه باید زده میره تو اون خونه زحمت میکشه الکی نیس ک

اصلا مهریه نشونه صداقت و مسئولیت پذیری یه پسره

الانم پسرا و خونواده هاشون گشنه شدن

وگرنه این طبیعیه که شما واسه ازدواج یه تضمین مالی بدی

حالا من نمیگم خیلی زیاد،خودمونم معقول گذاشتیم

ولی الان مردا دنبال اینن همونم ندن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
2810