2777
2789
عنوان

عروسیم نزدیکه

382 بازدید | 30 پست

دوستان من عقدم عروسیم چند روز دیگس از بی پولی افسرده شدم .. هم همسرم کارش به. مشکل بر خورد نداره ‌‌ ... هم خانوادم تا خرخره گیر کردن تو قرض بخاطر عروسیم .. از درد دندونم بیدار شدم پول ندارم دوتا قرص بخورم صورتم ورم نکنه برا عروسی .. خیلی دلم گرفته صد تومن ندارم حتی تو کارتم .. بخدا روم نمیشه ب خانوادم بگم دیگ ... شوهرمم دوسه بار چیز بش گفتم نیورد برام شایدچون دستش خالیه وگرن قبلا میداد .. الان هزینه ها خانوادش بجاش تقبل کردن بدن مال عروسی اینا ... بخدا نزدیک عروسیمه یه ذره ذوق ندارم از بی پولی در خدی ک قرص ندارم بخرم ‌.. ناله نیس ولی واقعا به شدن دلگیرم یعنی قراره اول عروسیمم همین باشم ده تومنم تو کارتم نباشه بتونم یه قرص بخرم

دم عروسی همینه منم یادمه لنگ پول بودیم بعدا درست میشه نترس

بخدا ارزو میکنم پنجاه تومن فقط داشته باشم قرص بخرم از ذرد دارم میمیرم و میترسم صورتم ورم کنه یهو 🥺🥺☹️ از الان فک میکنم روز عروسی رفتم اریشگا چی ناهار بخورم از صب ک میرم تو کارتم هیچی نیس به ساندویچ سفارش بذم کسی هم برام نمیاره چون سالنم دوره .. چقد ادم دلش بگیره اخه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه خرج عروسی بالاس باید ب شوهرتم دلداری بدی همه دم عروسی دستشون تنگ میشع

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍

باور کن من روز عروسی انقد استرس داشتم ک ناهار آوردن لب نزدم تا شب گشنه بودم

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍
خانواده خودت چرا تو قرض رفتن برای عروسی؟

خانوادم خودشون وضع مالیشون متوسطه دیگ برام کادو سنگین خریدن رفتن زیر قرض .. بعد الان همشون لباس و اریشگا و فلان میخاد هرکدومشون بیست میلیون خرج داره ‌.. روم نمیشه بگم بشون برام یه قرص بخرید بخدا

الهی خوشبخت بشی عزیزدلم وزندگیت پراز خیر وبرکت باشه برای درد دندونام چند قاشق سرکه سیب ویه قاشق چای خوری نمک ونصف لیوان آب ولرم مخلوط کن ومرتب توی دهانت نگه دار ابرو وبعداز چند دقیقه بریز بیرون اگه سرکه سیب اصل باشه درد دندونام برای همیشه قطع میشه در طول روز چند بار انجام بده به منم دعا کن عزیزم 

صلوات فرستادم، ان‌شاالله خدا دخترتو شفا بده بحق حضرت رقیه🤲

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی 🌹

خانواده همسرم واقعا پولدارن در حد ملیاردر ... ولی خسیسن واقعا رفتن مثلا لبلس قبل عروسی بخرن حتی یه دست لباس خونگی نخریدن همش خساست

صلوات فرستادم، ان‌شاالله خدا دخترتو شفا بده بحق حضرت رقیه🤲

مرسی عزیزم لطف کردی انشالا خدا مشکلات توام برطرف کنه

الهی خوشبخت بشی عزیزدلم وزندگیت پراز خیر وبرکت باشه برای درد دندونام چند قاشق سرکه سیب ویه قاشق چای ...

خدارشکر دیگ اینارو تو خونه داریم مرسی عزیز دلم همین ااان پا میشم درست میکنم 🥺 بخدا از ذوق چشام پر اشک شدن

2810