2777
2789
عنوان

لطفا آقایون تشریف بیارید🥲🥺🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 50 پست
پس شما ها حساسیس به این حرفهاهاهاراستی یه سوال همه مردا احساس مرد بودن دارن؟

اگه واقعا مرد باشن اره احسان مرد بودن میکنن 

آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه خیلیم حرفت منطقیه بگو ناراحتم شد دیگه ب پرانسسعلی بودنش یقین میابی

یقین آوردم از این مرد واسه من درنمیاد ،از دیشب قهز کرده چون نگفتم وااای چقدر تو این عکس خوب افتادی ،حالم از خودم و خریتم موقع انتخابش بهم میخوره دیگه

یقین آوردم از این مرد واسه من درنمیاد ،از دیشب قهز کرده چون نگفتم وااای چقدر تو این عکس خوب افتادی ، ...

جدی تا این حد؟

مبیناهستم،هرچقدر  نام کاربری میزدم قبول نمیکرد شانسی شد...

یقین آوردم از این مرد واسه من درنمیاد ،از دیشب قهز کرده چون نگفتم وااای چقدر تو این عکس خوب افتادی ، ...

دیگه از این واضحتر خدایی از یه دختر تیتیش و لوسم لوستره 

مرد باید همه چی بشخمش باشه😂😂

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حس میکنم توی این روزگاربا نسل جدید و ...😐

سطح توتسترون در اقایون خیلی اومده پایین نسبت به قبل 

آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟

رفتارش چطوریه؟مثلا چیکارا میکنه؟

دائم از قیافه اش ایراد میگیره ،پیگیر عمل زیباییه

همش حرفای خاله زنکی میزنه ،حتی میدونه دختر همسایشون کجا زایمان کرده ،تو تمام روابط خاله زنگی مادرش با اطرافیان دخالت میکنه ،همش چشمش تو زندگی اینو اون،چی خریدن چی پوشیدن ،کدوم آرایشگاه رفتن ،زناشون چه عمل زیبایی کردن ،آشپزی و شور و ترشی و خیارشور درست کردنش 

ولش کنم کل روز میشینه از نوه خاله عمه ی پدرش گرفته تااااا دوست و همکار غیبت میکنه

روزی هزار بار میگه من زشتم ،گونه ام عمل کنم ؟ دماغم عمل کنم،وسواس که هیچی اینو اینجوری بشور اونو اونجوری بپز

جدی تا این حد؟

آره به قران ،از دیشب باهام حرف نزده ،بهش میگم خوبی میگه مگه قرار بد باشم 

بعد رفتم واتساپ شو نگا کردم همون عکس واسه مامانش فرستاده ،میگه مامان اینجا بد افتادم؟ زشتم؟

2810