2777
2789
عنوان

لطفا آقایون تشریف بیارید🥲🥺🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 50 پست
آره به قران ،از دیشب باهام حرف نزده ،بهش میگم خوبی میگه مگه قرار بد باشم بعد رفتم واتساپ شو نگا کردم ...

کامنت هاتو خوندم ،چه رفتارای عجیب و رو مخی داره،بنظرم درگیر وسواس ظاهری شده ،بشین جدی باهاش بحرف بگو اینکارا در شأن یک اقا نیس و حس بدی داره مگه خانومی دنبال زیبا دیده شدنی! یا برین مشاور بشوره پهنش کنه تا ب خودش بیاد،همسرتونه مثل اینکه این جور حس کردم ..

مبیناهستم،هرچقدر  نام کاربری میزدم قبول نمیکرد شانسی شد...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کامنت هاتو خوندم ،چه رفتارای عجیب و رو مخی داره،بنظرم درگیر وسواس ظاهری شده ،بشین جدی باهاش بحرف بگو ...

بهش میگم مگه میترسی ،خونه بابات بمونی پیر شی کسی نگیرتت که اینجوری میکنی ،اصلا تو رو دیگه چه به زیبایی

دائم ام گیر میده به من ،زیر چشات گود افتاده یه کاریش بکن ،صورتت کدر شده ،لک آوردی ،اینو بپوش ،جلو بقیه همیشه شیک باش،حالا هر کی از دور ببینه میگه وای چقدر اهمیت میده ،ولی منو مریض کرده با کاراش ،آسایش ندارم

باورت میشه حرف بزنم زیاد جدی بشم گریه میکنه ،من دیگه لال شدم تو زندگی

بهش میگم مگه میترسی ،خونه بابات بمونی پیر شی کسی نگیرتت که اینجوری میکنی ،اصلا تو رو دیگه چه به زیبا ...

یااااابلفض فقط گریه کردنش😑😑😑نمدونم چی بگم خدا صبرت بده،من خودم زود عصبی میشم جر میدم تادهنش سرویس شه ،یادش بره ایراد گرفتن ،چون یکی هی بهم ایراد بگیره خود ب خود ادم افسرده میشه و باور میکنه اعتماد ب نفسش میاد پایین.اصولا اقایون یه دست کت شلوارمیگیرن چن سال میپوشن بگی بخر میگن هنوز دارم که ،عکس هم نمیگیرن البتع میگرنا ولی نه با اون وسواس ..

مبیناهستم،هرچقدر  نام کاربری میزدم قبول نمیکرد شانسی شد...

یااااابلفض فقط گریه کردنش😑😑😑نمدونم چی بگم خدا صبرت بده،من خودم زود عصبی میشم جر میدم تادهنش سرویس ...

قربونت برم مرسی عزیزم 🥲منکه دیگه کم آوردم ،کاش بیخیال من بشه و جدا شیم