2777
2789
خانوادش قبلاً بهم بی احترامی هاشون رو کردن ولی من ازشون فاصله گرفتم و ارتباطم رو باهاشون کم کردم اون ...

فعلا برنگرد اگه خونه بابات راحتی 

نه مهریه ت قطع میشه نه اتفاق خاصی میفته 

شاید بشینه با خودش فکر کنه 

به هر حال بچه داری شما هم باید گذشت کنی 

به قانون کاری ندارمحرف کلیشه ایی نیست خیلی از امثال ماها به این حرف به قول شما کلیشع ، پایبند بودیم ...

قهر که خیلی بده حق با شماست خیلیا لوسن چوبشم میخورن 

ولی با مرد نااهل نباید مدارا کرد اتفاقا باید جون به لبش کرد نه اینکه مثل بدبختا بسوزی و بسازی

از این بابت گفتم ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشتباه نکردی یوقت خودخوری نکنی اگه این حرفا تو خلوت زده بشه ادم میتونه بگذره حتی بدترشم باشه ولی جلو ...

دقیقا اصلا صدای شکستن قلبم رو شنیدم انتظار نداشتم جلوی اونا این حرفا رو بزنه تو خلوت خودمون بدتر از اینا رو گفته ولی به اندازه اون شب که جلوی خانوادش اونجوری گفت نسوختم 

اذیتش نکردی ؟خوب تو که نمیتونی طلاق بگیری خودش میاد نترس ولی توام اگه ی وقتایی میری رو مخش ترک کن

تاپیک قبل‌تر رو بخون متوجه میشی می‌دونم هیچکس واسش من نمیشه ولی من دیگه اونو نمی‌خوام و نمی‌خوام بیاد دنبالم نه دوست دارم خودش رو ببینم نه خانوادش

فعلا برنگرد اگه خونه بابات راحتی نه مهریه ت قطع میشه نه اتفاق خاصی میفته شاید بشینه با خودش فکر کنه ...

بله خونه مامانم آرامش دارم خیلی رعایت حالمو میکنن خدا رو شکر پشتم هستن 

خوب قاضی میپرسه میگه میخای برگردی یا نه کاری به گذشته نداره زن بگه برمیگردم و اون منو اذیت کرده می‌پ ...

نمیدونستم میپرسن قصد برگشت دارن یا نه فکر می کردم 

همون نبودنش دلیل محکمه پسندیه 

آقایون لطفاً درخواست دوستی ندهند 🙏

تاپیک قبل‌تر رو بخون متوجه میشی می‌دونم هیچکس واسش من نمیشه ولی من دیگه اونو نمی‌خوام و نمی‌خوام بیا ...

حالا عجله نکن 

شاید پشیمون شد و عذر خواهی کرد 

ازدواج کلا دردسره سازش آدم ها با هم اومده پایین 

نمیدونستم میپرسن قصد برگشت دارن یا نه فکر می کردم همون نبودنش دلیل محکمه پسندیه

نه اصلا اینطوری نیست وقتی مرد تقاضای تمکین میکنه 

اگه اونجا رفتی و گفتی نمیخام 

یا بعدش نری خونه 

تازه بعدش عدم تمکین میخوری