2777
2789
عنوان

آدمی رو ک هوابرش میداره رو چطوری ادب کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 71 پست
چندسال باهم بودیناگ فضولی نیس میش بگی سر چی تموم کردی

۷ سال

سر شخصیتم تموم کردم

یادم اومد من کی هستم و لیاقتم چیه پس وقتی گذاشت رفت به بهونه قهر دیگه نذاشتم برگرده تا یکسال التماس می‌کرد اما من چیزی و برینم روش برنمیدارم

الانم ۳ سال گذشته و ازدواج کردم تازه میفهمم من لیاقت چی داشتم و محبت و احترام یعنی چی

عزیزم هرطور شده اوکی شو باهاش دوباره چون چیزی ک بینتون پیش اومده تورو شدیداً وابسته نگه میداره و عذا ...

به چه قیمتی

این چه حرفیه؟؟

آدم به خاطر یک اشتباه که تو لجن خودشو نگه نمیداره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم هرطور شده اوکی شو باهاش دوباره چون چیزی ک بینتون پیش اومده تورو شدیداً وابسته نگه میداره و عذا ...

میخوای بدتر از این خورد بشه؟ بیشتر حقیر بشه؟ آخه این چه راهنماییه میکنید باید از این آدم سم خالص دور بشه اونم اگر آدم بشه باید بیاد خواستگاری نه خونه خالی بردن

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

به چه قیمتیاین چه حرفیه؟؟آدم به خاطر یک اشتباه که تو لجن خودشو نگه نمیداره؟

عزیزم اگر به عمق ماجرا بری میفهمی تو ایرانیم و ایشون یکی دیگه دخترونگیشو گرفته پس بهتر نیست برگرده ب همون اقا؟عذاب وجدان راحتش نمیزاره 

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10

دوسال زندگیم رو واسش گذاشتم

عزیزم دوسال چیزی نیست باید تجربه میکردی

با خودت رو راس باش تو بهش عادت کردی مگرنه عاشق نیستی... 

عادت کردن ب ی نفر اشتباه سمه خالصه

درس بگیر از اشتباهت بیا بیرون و زخم هایی هم که خوردی تو این دوسال رو با کمک یک فرد ماهر ترمیم کن و برای خودت زندگی کن

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

عزیزم من الان از همه جا بلاکش‌کردم ولی دستم میره ک بهش پیام بدم نمیدونم چیکار کنم واقعا من نمیخام بی ...

ببین اینجا جاییه که عقل و دلت با هم می‌جنگن. خیلی از آدما این مرحله رو گذروندن. برو دعا کن دیگه کلا نیاد

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

عزیزم اگر به عمق ماجرا بری میفهمی تو ایرانیم و ایشون یکی دیگه دخترونگیشو گرفته پس بهتر نیست برگرده ب ...

تو هرجایی که میخوایم باشیم

آدم وقتی میفهمه اشتباه کرده باید برگرده نکه بمونه

من همه دوستام قبل ازدواج رابطه داشتن و الان به درستی ازدواج کردن این حرفا مال زمان قدیمه

بدبختی اینجاس من با مامانش صحبت میکردماین الان جلو مامانش میگ اره فلانی بد بود اینطوری اونطوری

بگه... مهم نیست... وقتی کاتی دیگه چ اهمیتی دارع چی میگن پشت سرت

اسمم کامل نشده 😂  wednesday الان شد😐😂

😐🫥

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

۷ سالسر شخصیتم تموم کردمیادم اومد من کی هستم و لیاقتم چیه پس وقتی گذاشت رفت به بهونه قهر دیگه نذاشتم ...

۷ ساااال چطوری توووونستی دمت گرم

من سردوسال 

خودمو چنان کوچیک کردم

فک کن هیچ نداشت

تواین دوسال ی کادو نخرید واس من

من واسه تولدش کیک خریدم کادو خریدم 

رفتم سورپرایزش کردم  ی عالمه چیز 

اونوقت اون حتی تولدم یادش نبود

خدا کمکم کنه 

من الان از دیشب از همه جا بلاکش کردم

هر تاپیکی ک میزنم اون چیزی هست ک نمیتونم با کسی درمیون بذارم پس میام اینجا که چند تا شخص ناشناس راهنماییم کنن/ هم از بد بودنش میدونم هم خوب بودنش و اینکه اگه خدای نکرده چیزی هست که بقیه بخوان ترغیب شن بمن ربطی نداره ..سمت خوبی ها ترغیب نمیشن حالا من تاپیک بزنم مشکل داره! باعث بداموزی میشه؟؟!! نظری‌ نداری رد شو ممنون
عزیزم اگر به عمق ماجرا بری میفهمی تو ایرانیم و ایشون یکی دیگه دخترونگیشو گرفته پس بهتر نیست برگرده ب ...

ن بهتر نیس.. زندگیشو ب فنا بده فقط بخاطر اینکه رابطه داشته؟؟؟اصلا حرفتون منطقی نیست

تو هرجایی که میخوایم باشیمآدم وقتی میفهمه اشتباه کرده باید برگرده نکه بمونهمن همه دوستام قبل ازدواج ...

منم زیاد بکارتم برام مهم نیست

ینی الان مهم نیس

۲۲ سال حفظش کردم 

فک کردم عاشقمه واسش کم نذاشتم 

پشیمون نمیشه گفت هستم ولی خب بازم تجربه شد

من میخام غرورم حفظ شه ارزشم حفظ شه

هر تاپیکی ک میزنم اون چیزی هست ک نمیتونم با کسی درمیون بذارم پس میام اینجا که چند تا شخص ناشناس راهنماییم کنن/ هم از بد بودنش میدونم هم خوب بودنش و اینکه اگه خدای نکرده چیزی هست که بقیه بخوان ترغیب شن بمن ربطی نداره ..سمت خوبی ها ترغیب نمیشن حالا من تاپیک بزنم مشکل داره! باعث بداموزی میشه؟؟!! نظری‌ نداری رد شو ممنون

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 

کاش قبل از اینکه ما ها وارد رابطه بشیم سواد رابطه یاد بگیریم

متاسفانه قبل از همه ی دانستنی ها وابسته میشیم

۷ ساااال چطوری توووونستی دمت گرممن سردوسال خودمو چنان کوچیک کردمفک کن هیچ نداشتتواین دوسال ی کادو نخ ...

میفهمم چی میگی

کاره سختی هستش اما میشه

اصلا فکر رابطه و اینا هم نباش

دکترا هیچی حالیشون نیست و اصلا نمیتونن چیزی و تشخیص بدن توبه کن و فراموش خدا ستارالعیوب 

فقط روی اعتماد به نفست کار کن یادت بیار تو کی هستی و لیاقتت چیه

اگر تونستی با تراپیست صحبت کن

2810