2777
2789
عنوان

آدمی رو ک هوابرش میداره رو چطوری ادب کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 71 پست
ن بهتر نیس.. زندگیشو ب فنا بده فقط بخاطر اینکه رابطه داشته؟؟؟اصلا حرفتون منطقی نیست

یا شما خیلی اوپن مایند هستین یا اینجوری تو مغز من فرو کردن کسی ک باهات رابطه داره حتما همون باید بگیرتت🥲

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10

منم زیاد بکارتم برام مهم نیستینی الان مهم نیس۲۲ سال حفظش کردم فک کردم عاشقمه واسش کم نذاشتم پشیمون ن ...

درست فکر میکنی

افرین بهت 

مطمئن باش خدا آدم مناسب میزاره توی زندگیت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دوسال چیزی نیست باید تجربه میکردیبا خودت رو راس باش تو بهش عادت کردی مگرنه عاشق نیستی... عادت ...

ببخشید این سوال رو میپرسم 

خودشم میگ من عاشق تیسم من عادت کردم

میشه بگی فرق عشق و عادت چیه 

هر تاپیکی ک میزنم اون چیزی هست ک نمیتونم با کسی درمیون بذارم پس میام اینجا که چند تا شخص ناشناس راهنماییم کنن/ هم از بد بودنش میدونم هم خوب بودنش و اینکه اگه خدای نکرده چیزی هست که بقیه بخوان ترغیب شن بمن ربطی نداره ..سمت خوبی ها ترغیب نمیشن حالا من تاپیک بزنم مشکل داره! باعث بداموزی میشه؟؟!! نظری‌ نداری رد شو ممنون
میفهمم چی میگیکاره سختی هستش اما میشهاصلا فکر رابطه و اینا هم نباشدکترا هیچی حالیشون نیست و اصلا نمی ...

ممنون گلم

الهی خوشبخت باشی 

هر تاپیکی ک میزنم اون چیزی هست ک نمیتونم با کسی درمیون بذارم پس میام اینجا که چند تا شخص ناشناس راهنماییم کنن/ هم از بد بودنش میدونم هم خوب بودنش و اینکه اگه خدای نکرده چیزی هست که بقیه بخوان ترغیب شن بمن ربطی نداره ..سمت خوبی ها ترغیب نمیشن حالا من تاپیک بزنم مشکل داره! باعث بداموزی میشه؟؟!! نظری‌ نداری رد شو ممنون
ممنون گلمالهی خوشبخت باشی

قربونت عزیزم خدا کمکت کنه و آدم خوب و سر راهت بزاره

برای خودت روز شماری کن 

بگو امروز طاقت آوردم و نمردم🤣

هر روز اینکارو کن

بعد یک ماه یا ۴۰ روز میفهمی ارزش هات کجان

اسی نگران بکارتت نباشهمین الان اگه بری دکتر زنان گواهی بکارت بگیری بگو باکره ای بهت میدهاصلا نمیتونن ...

مرسی عزیزم

خیلی درگیرم کرده اصلا 

زندگی نذاشته واسم

والا عزیزم نمی دونم چی بگم کاش چون رابطه داشتین به خانوادش میگفتی

گفتم ب مامانش 

ولی خب رفتاردوستپسرم خیلی ازار دهندس 

اوایل خیلی خوب بود اما چون یک ماه دوری افتاده خیلی بد شد محرز ازار میده

مامانش هیچی نگفت؟ خب وقتی رابطه کامل داشتین باید مسوولیت قبول کنه

خب قبول کرد گفت میام خاستگاری

من میگم رفتارش واسم مهم بود ولی خیلی بیمحلی میکرد

هیچ تلاشی‌نکرد دید عاشقش شدم

ببخشید این سوال رو میپرسم خودشم میگ من عاشق تیسم من عادت کردممیشه بگی فرق عشق و عادت چیه

عزیزم زمانی که شما عاشق میشید فقط خودش رو‌ میخواید و‌ کاملا حمایتگر و پشت و‌پناه هم هستید

ولی در عادت و‌ وابستگی فقط ظاهر و دیدن های تکراری چسبندگی‌ هست و‌هر چقدر هم اشتباه باشه نمیتونید کنار بزارید

امیدوارم خوب توضیح داده باشم🫠

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند