2777
2789
عنوان

خوابگاه اینطوریه عایا

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 36 پست

راجع به تقسیم وظایف درسته. اما چون بعضیا انجام نمیدن ما توافق کرده بودیم که یکی از خدمه هایی که میومد برای نظافت رو بهشون پول بدیم نظافت حمام و دستشویی رو انجام بدن. 

فقط میموند نظافت اشپزخونه و جارو کشیدن سوییت که نوبتی انجام میدادیم.

در مورد غذا هم چون انصاف رو رعایت نمیکردن بهم زدیم برنامه رو. یکی خورشت درست میکرد اون وقت یکی دیگه زرنگ بازی درمیورد نوبتش میشد املت درست میکرد. دیدیم انصاف نیست اینجوری گفتیم هرکی هر چی خودش میخواد برا خودش درست کنه بخوره

یعنی دستشویی نمیری؟ هر خوابگاه با دیگری فرق داره،،، ولی اونجا کسی مامان نمیشه واسه شما،،، وقتی هستی ...

بحث من کارایی مث شستن دسشوییه خب

وگرنه ی جارو زدن و ظرف شستن چیزی نیست

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راجع به تقسیم وظایف درسته. اما چون بعضیا انجام نمیدن ما توافق کرده بودیم که یکی از خدمه هایی که میوم ...

اهاان اینطوری خیلی بهتره واقعا هرکی سرش تو کار خودشه راحت تره ادم

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!
خداروشکر واقعا شوکه شدم یدیقه💔مرسی ارت عزیزم 🥹❤️

بستگی به نوع خوابگاهت داره. من سه سال اول یه خوابگاه بودم که عمومی بود سرویس بهداشتی و حمامش.

سال چهارم یه خوابگاه رفتم که یه خونه سه طبقه بود و هر طبقه برای ۸نفر بود و حمام و دستشویی هر طبقه جدا بود و عمومی نبود

بستگی به نوع خوابگاهت داره. من سه سال اول یه خوابگاه بودم که عمومی بود سرویس بهداشتی و حمامش.سال چها ...

احتمالا ارم باشم شیراز

میگن خوابگاهاش عالیه از هرجهت 

ایشالا یجای خوب بیوفتم 🥲🥲 دومیه حس میکنم واستون راحت تر بوده ن.؟

قربونت🥰 اصلا نگران این چیزا نباش اگه با بچه های خوابگاه اوکی بشی بهترین دوران زندگیت میشه

ایشالااااا😍😍مرسی عزیز دلم😘

احتمالا ارم باشم شیرازمیگن خوابگاهاش عالیه از هرجهت ایشالا یجای خوب بیوفتم 🥲🥲 دومیه حس میکنم واستو ...

هر کدوم چالشهای خودشو داشت. مثلا توی خوابگاه اول نطافت حموم و دستشویی و آشپزخونه اصلا ربطی به ما نداشت و عمومی بود خدمه تمیز میکردن. اما خب واسه حموم باید مثلا میومدی طبقه همکف.چون حمامها ففط طبقه هم کف بودن. اما تنها وظیفه ای داشتی این بود هفته ای یه بار نوبتت میسد اتای جارو بزنی.

خوابگاه دوم خب جمعیت کمتری داشت و خلوت بود اما خوب یه طبقه خونه ی کامل دراختیارت بود و باید نظافت حمام و دستشویی، اتاق و پذیرایی و آشپزخونه رو انجام میدادی. که ما حمام و دستشویی رو سپردیم به خدمه ولی بقیه کارا با خودمون بود. 

از طرفی هم چون توی هر طبقه فقط یه دستشویی بود ۸صبح اگه همه کلاس داشتن ترافیک بود🤣

یا مثلا حموم میخواستی بری معطل بودی که نفر قبلی از حموم بیرون بیاد

هر کدوم چالشهای خودشو داشت. مثلا توی خوابگاه اول نطافت حموم و دستشویی و آشپزخونه اصلا ربطی به ما ندا ...

چقد عجیب بوده هردوشااااااا 😂😂😂 

عزیزم حالا من یه تصمیم میخوام بگیرم اگه حوصله داری بگم میشه راهنماییم کنی لطفا؟

بله عزیزم بگو. بتونم حتما راهنمایی میکنم

مرسی عزیز دلم❤️❤️❤️

عزیزم من امسال سال اولی بود که کنکور دادم، ولی بخاطر حال روحیم ک بد بود و همینطور جسمیم که فشاز مغزم بالابود و هز چند وقت بستزی میشدم درس نخوندم

خلاصه با سوابق تحصیلی انتخاب رشته کردم زیست شناسی شیراز روزانه قبول شدم 

اما هدفم یه رشته ی خوب مثل دندون پزشکی عه یا در بدترین حالت ممکن فیزیوتراپی 

اما جو خونه بشدت وحشتناک و غیرقابل تحمله فشار زیادی رومه اینجا

تابستون شروع کردم ب خوندن برای کنکور بعدی ولی انقدر بهم فشاز اومد توی خونه از والدین و اطرافیان دوباره فشار مغزم بالارفت و داشتم بیناییمو از دست میدادم ! باز بستزی شدم چند ماه موندم از درس تا هنوز که هنوزه درگیر دکترم که وسطای هفته دوباره میخوام شروع کنم به خوندن

حالا  میخواستم ببینم بنظرت میتونم برم دانشگاه و در کنارش برای کنکور هم بخونم؟ چون توی خونه شرایط خوندن ندارم اصلا و ابدا کتابخونه یا پانسیونم اینجا نیست که برم 

گفتم برم شیراز دانشگاه در کنارش بخونم

چون فرصت زیادی نمونده نمیدونم امسال قبول میشم یا نه اما گفتم تلاشمو بکنم، در بدترین حالت اگرم قبول نشدم میتونم همچنان اونجا بمونم بخونم برای سال بعد ترش 

بنظرت چه راهی بهتره برام🥲

مرسی عزیز دلم❤️❤️❤️عزیزم من امسال سال اولی بود که کنکور دادم، ولی بخاطر حال روحیم ک بد بود و همینطور ...

عزیزدلم امیدوارم سلامتی کاملتو بدست بیاری و همیشه تنت سلامت باشه😍🥰

از این نظر که شما سالی دوبار میتونید کنکور بدین خیلی خوبه و مثل دوران ما نیست کنکورتون خیلی خوبه. 

اما در کل با توجه به تجربه خوابگاه و درس خوندن شهر دیگه و همینطور یکسال پشت کنکور موندن یه سری نکته ها بهت میگم امیدوارم بهت کمک کنه تصمیم درست بگیری. من سال ۹۳ کنکور دادن و خراب کردم با وجود اینکه شاگرد ممتاز بودم و دوباره سال ۹۴ کنکور دادم و رشته مورد علاقه ام رو قبول شدم.

عزیزدلم امیدوارم سلامتی کاملتو بدست بیاری و همیشه تنت سلامت باشه😍🥰از این نظر که شما سالی دوبار میت ...

قربون خوبیت برم عزیز دلم🥹😍❤️ 

خداروشکر که موفق شدی مهربون من🫂

ممنونت میشم عزیزممم

عزیزدلم امیدوارم سلامتی کاملتو بدست بیاری و همیشه تنت سلامت باشه😍🥰از این نظر که شما سالی دوبار میت ...

ببین پشت کنکور موندن راحت نیست. طبیعتا فشار روحی و روانی زیادی برای ادم داره. حرف و حدیث میشنوی از بقیه و حتی گاهی وقتا پشیمون میشی که چرا به هر قیمتی نرفتی دانشگاه و ترجیح دادی پشت کنکور بمونی؟ یه وقتا دوستاتو میبینی که خوشحال و راضی حتی دارن یه سری رشته ای که شاید به کارشون نیاد میخونن ولی حداقلش از شر کنکور راحت شدن و این حس تنهایی که فقط تو موندی پشت کنکور اذیتت میکنه. از طرفی هم خب ریسک داره که نکنه کنکور بعدی رو آدم خوب نده. 

من در مورد نظام آموزشی جدید که مربوط به شماها میشه خیلی اطلاعات ندارم ولی ما مثلا اگر روزانه قبول میشدیم اگه نمیرفتیم محروم میشدیم تا دوسال فکر کنم. 

حالا کنار اون چیزایی که برات گفتم خودت این قضیه محرومیت اینا رو هم بررسی کن ببین این چیزا رو دارین شما هم یا نه؟

تو پیام بعدی راجع به بقیه سوالت میگم برات

ببین پشت کنکور موندن راحت نیست. طبیعتا فشار روحی و روانی زیادی برای ادم داره. حرف و حدیث میشنوی از ب ...

ببین اینکه بری دانشگاه و زیست بخونی و کنارش کنکور هم بدی یه خوبیهایی داره. مثلا از لحاظ علمی زیست و ریاضی و درسهایی که توی کنکور هست و توی رشته ای هم که قبول شدی هست، توی دانشگاه میخونی و یه مقداری سوادت از سطح بچه های کنکور میاد بالاتر و کنکور برات ساده تر میشه چون سوادت بالاتر رفته. تو دوره ی ما خیلیا اینکارو میکردن و رشته های بهتری قبول میشدن تو کنکور بعدی.

اما خب یه سری مسائم هست کنارش. مثلا مهمه خوابگاهت چجوریه و اصلا سالن مطالعه داره که بتونی ازش استفاده کنی یا نه؟ تایم کلاسات چجوریه اصلا فرصتی برات میمونه که درس بخونی؟ چقدر از وقتت قراره صرف کارهای جانبی بشه مثل خرید کردن، نظافت، درست کردن غذا، تفریح و ..‌. . این میون خب ممکنه یه تایمایی درگیر امتحانهای میانترم و پایان ترم بشی و کلا مجبور شی تمرکزتو بذاری روی واحدای دانشگاه.

ممکنه پروژه داشته باشن بعضی درسات که خب همینم وقت میبره و تایم خوندن برای کنکورت کم میشه. یه تایمهایی هم هستن که ممکنه سالن مطالعه یا نماز خونه خوابگاه که برای درس خوندن ازش استفاده میشه خیلی شلوغ باشه و نشه راحت درس خوند.

خلاصه که اونجا هم یه سری شرایط خاص خودشو داره. من سعی کردم یه چشم اندازی بهت بدم که خودت سبک و سنگین کنی و بسنجی کدوم راه تصمیم برات مناسب تره. امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری و آینده ای درخشان در انتظارت باشه🩷

اگه بازم سوالی داشتی بپرس عزیزم. بتونم راهنمایی کنم دریع نمیکنم

2810