2777
2789

سنش کمه ۲۱ ، ۲۲ ساله ست ،

بعد جثه ش خیلی ریزه میزه ست صورتش هم بیبی فیسه ، اول فکر کردم دبیرستانیه ،

بعد نمیدونید انقدر دیسیبلین و فریم داره ، اصلا فکر نمیکنی قیافه به اون‌ لوسی انقدر جدی باشه ،

بعد حرف میزنه انگار از کاخ بایکینگهام اومده انقدر مودبه😂

نیم وجب بچه اینهمه فریم رو از کجا آورده نمیدونم ،

من تو دهه هشتادی ها اصلا ندیدم اینجوری ،

شما خوشتون‌ میاد از این تایپ ها؟

بنظرتون یخ نیستن؟

تو بچه های همسنشون چجورین اینها؟

💍🩷

الان راجبش تایپیک زده بودی ک

گیر دادی ب این بنده خدا چرا

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

اتفاقا تا الان هرچی دهه هشتادی دیدم پررو و بی ادب بودن😶خیلیم مغرور و قُد😐( با عرض پوزش از دهه هشتادی های محترم)

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

الان راجبش تایپیک زده بودی کگیر دادی ب این بنده خدا چرا

یوقتایی جلوش معذب میشم ، میخوام بدونم برا بقیه پیش اومده طرف کویچکتر از خودشون باشه جلوش معذب شن انقدر ،

چون اون سرده من اینجوری میشم یا مسئله خودمه؟

💍🩷
اتفاقا تا الان هرچی دهه هشتادی دیدم پررو و بی ادب بودن😶خیلیم مغرور و قُد😐( با عرض پوزش از دهه هشتا ...

نه این بچه خیلی مودبیه ، خیلی هم باکلاسه

💍🩷
یوقتایی جلوش معذب میشم ، میخوام بدونم برا بقیه پیش اومده طرف کویچکتر از خودشون باشه جلوش معذب شن انق ...

نه فقط برات عجیب میاد

احتمالا تو ی خانواده ادبی و فرهنگی بزرگ شده

یا ذاتا اینطوریه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
من تقریبا حالت عادی اینجوریم ولی خب شیطنت هم دارم اما تو محیط کار که قبلا بودم هیچ شوخی و صحبت غیر ک ...

نه شوخی اینام میکنه ، ولی یه جوریه انگار خیلی بزرگه با اینکه قیافه ش لوسه😁

💍🩷
چه کاری انجام میده؟

ببین مثلا قلمبه سلمبه حرف میزنه ، اصلا دایره لغاتش با ما فرق داره انگار فردوسی داره برات حرف میزنه😂

البته من غلو میکنم به طنز ولی فن بیانش خیلی قویه ، انگار زیادی منطقیه ، از این تایپ ها حالا ویژگی های دیگه ش هم‌ میاد تو ذهنت قطعا

💍🩷
ببین مثلا قلمبه سلمبه حرف میزنه ، اصلا دایره لغاتش با ما فرق داره انگار فردوسی داره برات حرف میزنه😂 ...

اره گرفتم . تحصیلاتش چیه ؟اینجور ادما مطالعه زیاد دارن واسه همینه . خوش به حالش 🥲حسودی که نه غبطه خوردم

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️

2810