2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصرار داریم سرمون به سنگ بخورهعزیزم جناب سوالت واضحه. ولی همه تعارف دارن از گفتنشتوی فرهنگ جامعه ما ...

متاسفانه نداره گلم آدم اگه غیر از ازدواج بخواد نیازشو برطرف کنه هزار مشکل روحی و جسمی میگیره گناه هم هست 

متاسفانه نداره گلم آدم اگه غیر از ازدواج بخواد نیازشو برطرف کنه هزار مشکل روحی و جسمی میگیره گناه هم ...

همین فرهنگ که رابطه جنسی خارج ازدواج رو بد میدونه ازدواج کردن فقط برای رابطه جنسی رو هم بد میدونه

جدا از فرهنگ و شرع نمیشه با هرکسی آدم رابطه داشته باشه کلیی بیماری ایدز و زگیل و... آدمو تهدید میکنه ...

یه چیز دیگه آدم اگه با یه آدم واقعی ولی بی حس و روح رابطه داشته باشه لذتش کم میشه چه برسه با دستگاه و عروسک رابطه داشته باشه،آره؟

بنظرم "نیاز جنسی" و "داشتن زن و بچه هایی که تو پیری مواظبت باشن".

آدم اگه با یه آدم واقعی ولی بی حس و روح رابطه داشته باشه لذتش کم میشه چه برسه با دستگاه و عروسک رابطه داشته باشه،آره؟

چقدر کتابی گفتی قضیه رو چقدر ماورایی کردی

😅😅😅

از دیدگاه فلسفی و اعتقادی گفتم. 

هرکسی براساس جوابی که به این سوال میده نشون میده چه شخصیتی داره و دنبال چیه تو زندگیش. حتما تو خواستگاری هم خوبه این سوال از طرف مقابل پرسیده بشه.

اما از نظر عادی بخوای بدونی هدف ازدواج داشتن یه رابطه ی عاطفی امن هست. رابطه ای که توش انواع نیازها و اهدافت محقق بشه. مثل نیاز عاطفی،نیاز جنسی، پدر و مادر شدن، رشد و پیشرفت مالی و اجتماعی و ... .

همین فرهنگ که رابطه جنسی خارج ازدواج رو بد میدونه ازدواج کردن فقط برای رابطه جنسی رو هم بد میدونه

خب ازدواج کردن هزار و یک فایده داره البته ازدواج درست با آدم مناسب.قرار نیست فقط برای رابطه جنسی باشه

2810